Z matky filmového idolu se stal postrach všech seniorů!!! S plastikami to opravdu, ale opravdu přehnala!

 Celebrity 
23. září 2014 10:14 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jackie před dvěma lety Foto: Facebook
Pohled na matku legendárního hollywoodského hrdiny Sylvestera Stalloneho je jen pro otrlé povahy. Je samozřejmě obdivuhodné, v jaké kondici se paní Jackie Stallonová dožila úctyhodného věku. Jackie oslaví 29.11. třiadevadesátku! Ale její snaha o věčné mládí vzbuzuje v mnohých z nás spíše pocit soucitu.

I když podle svých vyjádření stále chodí do posilovny, dokonce prý třikrát týdně, a dodržuje zdravou životosprávu, pohled na ni je žalostný. Vinu nese, jako ve většině podobných případů, urputná snaha zachovat si mladický vzhled za každou cenu. Matka filmového Ramba je posedlá plastickými operacemi a má jich za sebou nespočet, včetně chemických peelingů. Kolik má za sebou botulotoxinových injekcí si ani netroufáme odhadovat.

K jejímu životnímu stylu patří samozřejmě i o generaci mladší manžel Stephen Marcus Levin, který je ještě o pár let mladší než její prvorozený syn Sylvester. A tak na místo toho, aby se čiperná seniorka stala pro své vrstevníky vzorem, nahání jim spíše hrůzu a stala se pro ně odstrašujícím případem.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod