Michal Hrůza dostává každý den pozitivní vlnu energie. Pomoci zpěvákovi můžete i vy!

 Celebrity 
23. července 2014 04:28 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kapela Hrůzovi pomáhá všemožnými způsoby Foto: Facebook
Informací o zdravotním stavu zpěváka Michala Hrůzy se nám stále nedostává. Posledně se mluvilo o postupném probouzení z umělého spánku, ale jeho tělo na to prý stále není po operaci mozku připravené. Nezbývá než se modlit, doufat, jak je komu libo, v jeho uzdravení.

Zbylí členové Kapely hrůzy proto dostali nápad, jak Michala ještě více podpořit. „Chtěli bychom vám moc poděkovat za obrovskou podporu, kterou cítíme ze všech stran. Michal o ní musí vědět, protože tolik pozitivní energie není možné necítit. Co kdybychom ji spojili a každý den společně v sedm hodin večer ji Michalovi poslali? Bude to síla neskutečná,” napsala kapela na svůj oficiální profil.

Doufejme, že to co Hrůza cítí, je jedině tato dobrá energie, protože zatímco spí, kolem něco se strhává válka kapel, v níž se ocitli především členové skupin Divokej Bill, Kryštof nebo Chinaski. Sprosté nadávky samozřejmě nevyjímaje. Velký povyk vzbudil i výrok Roberta Rosenberga, který se na sociální síti zmínil, že Michal si to prý zasloužil.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?