Tenhle vyzáblý mladíček už pomýšlí na rodičovství. A nechce jen jedno dítě, ale rovnou tři! Má k tomu své důvody...

 Celebrity 
18. dubna 2014 16:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Ondra se vydal číst dětem do školky Foto: Archiv
Do velmi oblíbeného dětského projektu ”Celé Česko čte dětem” se po řadě známých osobností, jako jsou například Jiří Lábus, Jarda Dušek, Ondřej Vetchý, Taťána Kuchařová nebo Ewa Farna, zapojil i nejhubenější český zpěvák Ondřej Ruml. Že by se čtením pohádek připravoval na otcovskou roli?

„K dětem mám hodně blízko, už jen proto, že pocházím z velké rodiny – mám dva mladší bratry, na které nedám dopustit. Samozřejmě u nás doma bylo v dětství hodně veselo a rodiče si s námi užili svoje, jako v každé rodině, kde jsou tři kluci. Já sám bych taky chtěl velkou rodinu, určitě nejmíň dvě děti, ale spíš tři. Dříve jsem chtěl jen jedno, ale pak jsem si uvědomil, že když jich bude víc, tak si spolu vyhrají a my budeme mít víc klidu,” řekl Ondra s úsměvem na rtech.

Mezi dětmi ve školce vzbudil svojí výškou veliký respekt. Avšak jakmile si k nim přisedl a začal si s nimi povídat, měl vyhráno. „Když jsem dostal nabídku číst ve školce, vybral jsem si Werichovu klasiku Fimfárum. Obával jsem se ale reakce vzhledem k moderním trendům pohádek. Ale ti malí špunti mě příjemně překvapili. Děti byly skvělé a bezprostřední,” vypráví zpěvák. Nakonec by všechny s Ondřejem nejraději odešly domů, takže jim na rozloučenou s kytaristou zahráli celou škálu dětských písniček včetně Rumlova hitu Skákal pes přes oves.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod