Gwyneth Paltrow na své 50. narozeniny pózovala nahá. Své křivky zahalila pouze do zlaté barvy

 Celebrity 
29. září 2022 16:13 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gwyneth Paltrow oslavila půl století Despositphotos
Herečka a podnikatelka Gwyneth Paltrow se zahalila do zlaté barvy, aby oslavila 50. narozeniny. Při této příležitosti zapózovala úplně nahá na provokativních fotografiích, které na internetu vzbudily rozruch.

Gwyneth Paltrow oslavila své 50. narozeniny ve vskutku jedinečném stylu. Herečka tento zlatý milník posunula na novou úroveň. Nahé tělo zahalila pouze do zlaté barvy jako bohyně a zapózovala na provokativních fotografiích. Jen během pár minut od zveřejnění fotografií přibylo nejméně 42 tisíc lajků. Nyní příspěvek čítá přes 600 tisíc srdíček.

V posledních letech se Paltrow věnuje pouze svému podniku Goop a herectví pověsila na hřebík. S překročením půlstoletí přiznala, že se cítí skvěle a slaví jeden úspěch za druhým. Před focením řekla: „Vím jen, že mě natírají na zlatou a že musím být nahá,řekla. „Cítím se v 50 tak skvěle. Všechno je to o vyjádření pocitu energie a optimismu, který cítím.

Gwyneth těsně před svými narozeninami napsala příspěvek na web svého podniku Goop. V něm se ohlédla za všemi úspěšnými i neúspěšnými roky, které prožila. „Ublížila jsem lidem, nikdy úmyslně, ale udělala jsem to, svěřovala se. „Zklamala jsem lidi tím, že jsem nebyla takovou, jakou mě potřebovali mít.

„Ale také jsem zradila sama sebe, abych zachovala mír,pokračovala. „Mnohokrát jsem cítila, že se mé myšlenky navzájem bijí. Někdy mne vytrhnou ze spánku a nechají mne v objetí hanby na celou tu dlouhou, temnou noc.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

 

Paltrow, která je maminkou dcery Apple (18) a syna Mosese (16), jejichž otec je Chris Martin, dále zapřemýšlela nad chybami, kterých se dopustila. „Nejsem si jistá, jestli věřím v to, že bych se mohla vrátit v čase a mohla opravit své chyby,“ dodala: „Myslím na své děti, které jsou nyní dost staré na to, aby si tyto moje ‚velké‘ narozeniny pamatovaly až do své vlastní dospělosti.

Pokračovala tím, že se podělila o to, jak by chtěla strávit další desetiletí: „Ráda bych zpomalila. Chtěla bych trochu ustoupit. Chtěla bych svůj kruh povinností zmenšit. Chtěla bych častěji vařit večeři. Přála bych si, aby se z nedorozumění stala porozumění. Ráda bych manželovi i nadále otevírala nejhlubší část sebe, i když mě to děsí. Chtěla bych víc zpívat, i když jen ve sprše. Ráda bych řekla každému, kdo se mnou měl negativní zkušenost, že se omlouvám. Ráda bych plně přijmula sama sebe. Jsem nedokonalá, nemám trpělivost, nadávám na ostatní řidiče, nezavírám dveře od skříně, lžu, když nechci ranit city ostatních. Jsem ale také velkorysá a zábavná. Jsem chytrá a odvážná. Jsem hledač a mohu vás vzít s sebou na své pátrání po smyslu života.

Autorský článek, další zdroje: goop.com, elle.com, Instagram.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve