Brad Pitt po delší době randí. Jeho vyvolenou je známá modelka, jež proslula pro své obnažené fotky a titul nejkrásnějších ňader na světě

 Celebrity 
01. října 2022 14:11 / Patricie Chládková
  1
📷
1 fotografie v galerii
Brad Pitt randí s Emily Ratajkowski  Depositphotos
Hollywoodský fešák, jenž zraje jako víno, má podle zahraničních médií nově randit s neméně známou modelkou, která má prý nejkrásnější prsa na světě. Brad Pitt i jeho vyvolená Emily Ratajkowski procházejí v současné době rozvodem.

Stránky zahraničních bulvárních plátků v poslední době plní nově vznikající romance a mimo vztah Leonarda DiCapria s modelkou Gigi Hadid je pozornost upřená také na Brada Pitta a americkou modelku Emily Ratajkowski, jež proslula pro své obnažené fotky a titul nejkrásnějších ňader na světě. O jejich vztahu informoval například magazín People a novinku potvrdil i magazín Page Six, kterému se zdroj z okolí páru údajně svěřil, že Brad a Emily opravdu tvoří pár, ale zatím neoficiální. Také dodal, že více bude odhaleno později.

Nejlepší kombinace, herec a modelka

Jak herec, tak i modelka si oba procházejí rozvodem. Emily docela nedávno a Brad už se s rozvodem potýká pár let, z toho důvodu se pár rozhodl nijak nespěchat a spíše si nově vznikající vztah polehoučku užívat.

Modelka je stále vdaná za otce svého malého synka, za filmového producenta Sebastiena Bear-McClarda, který ji měl podvádět, a proto se modelka rozhodla manželství ukončit a podat žádost o rozvod. To udělala docela nedávno, proto je naprosto jasné, že se novým vztahem nechce nijak zvlášť chlubit, když stále nemá dořešený vztah minulý.

U nestárnoucího elegána Brada Pitta je to trochu jiná situace. Ten se s bývalou manželkou, herečkou Angelinou Jolie, rozešel už v roce 2016, avšak do dnešního dne jejich manželství nebylo rozvedeno, a to kvůli majetkovému vyrovnání a kvůli neshodám v péči o jejich společné potomky.

V nedávné době také vyšlo najevo, že Angelina není spokojená s tím, jak herec nakládá s vinicí, kterou si pár ještě společně zakoupil na jihu Francie a kdy herečka svůj podíl skoro až na truc prodala naprosto neznámému člověku, i když věděla, jak moc Bradovi na vinici záleží. V neposlední řadě do médií stále unikají spisy FBI, jež podle všeho řeší situaci, která vyústila v rozpad manželství slavných herců.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

 

Nový vztah Brada s modelkou je tedy zatížený hned z počátku vážnou situací okolo obou rozvodů, proto dvojice zatím nikde veřejně nevystupuje a ani se k nově vzniklé romanci nevyjadřuje. Přejeme Bradovi, aby našel s Emily štěstí a aby jim láska vyšla. Psali jsme také: Milovaný i zavrhovaný princ Harry. Královna Alžběta ho zbožňovala až do konce, říká královský historik.

Autorský článek, další zdroje: US Weekly / Page six, People, Instragram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve