Ještě to není oficiální, ale Johnny Depp se zřejmě vrátí i do Fantastických zvířat

 Seriály & Filmy 
22. srpna 2022 10:23 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Johnny Depp se dost možná vrátí do obou blockbusterových franšíz Depositphotos
Stačí se jednou oženit a nastane peklo. Tak by asi mohl Johnny Depp charakterizovat svoje manželství s Amber Heard. Byl označen za násilníka, tím je mimochodem teď pro změnu Brad Pitt, přišel o práci a roky se soudil o svoji pověst.

Amber Heard se nehodlá smířit s porážkou, a podala odvolání. S novým právním týmem hodlá dosáhnout změny rozsudku soudu, po kterém pro změnu za kratší konec provazu tahá zase ona. A Johnny Depp se veze na vítězné vlně a jeho život se zase pomalu skládá dohromady.

Před časem už začaly kolovat zprávy o tom, že studio Disney hodlá Deppa vrátit do série Pirátů z Karibiku. Ostatně ještě aby nechtělo. Co by byli Piráti bez Deppa... A teď to vypadá, že se Johnny bude vracet i do další hitové série, tedy Fantastických zvířat.

Ani tato zpráva sice není oficiální, ale tak nějak to prásknul sám Mads Mikkelsen, který Deppa na poslední chvíli ve Fantastických zvířatech nahrazoval. Sám Mikkelsen na filmovém festivalu v Sarajevu řekl, že Deppův návrat je pravděpodobný.

"Samozřejmě, no, teď se kurz změnil, on vyhrál žalobu, soud, tak uvidíme, jestli se vrátí. Mohl by. Jsem velkým fanouškem Johnnyho. Myslím, že je to úžasný herec, odvedl fantastickou práci. Když jsem tu roli dostal, nemohl jsem ho zkopírovat. Neexistoval způsob, jak bych to mohl jen tak zkopírovat, protože je to prostě hodně on. Byla by to kreativní sebevražda. Takže jsme museli vymyslet něco jiného, něco, co bylo moje, a postavit most mezi ním a mnou. Takže ano, bylo to zastrašující. Jeho fanoušci byli velmi, velmi milí, ale byli také velmi tvrdohlaví. Příliš jsem se s nimi nestýkal, ale chápal jsem, proč mají zlomená srdce," řekl Mikkelsen.

Ten se tak zřejmě už pomalu smiřuje s tím, že se v dalších Fantastických zvířatech už neobjeví. A mezi tím vším se mohutně spekuluje také o tom, zda Johnny Depp nedostal roli v nadcházejícím a hodně očekávaném seriálu Wednesday, což je prostě variace na Addamsovu rodinu, akorát se příběh bude točit kolem povedené dcerušky Wednesday. Spekulacím nahrává fakt, že dosud nebylo zveřejněno kompletní obsazení a fandové se domnívají, že Depp má jednu z rolí v seriálu, na který se doopravdy všichni těší.

A ještě aby ne. Jen si to představte. Režírovat bude Tim Burton. A to je nějaký Deppův kamarád. Jenna Ortega si zahraje hlavní postavu, tedy Wednesday, Catherine Zeta-Jones se vyřádí v postavě Morticie Addams a Luis Guzman se představí jako Gomez Addams. Koho by tedy mohl Johnny Depp v seriálu hrát, není úplně jasné, na druhou stranu fakt, že za sérií stojí Tim Burton spekulacím o Deppově účasti jen nahrávají.

Pokud tohle všechno bude pravda, pak má Johnny Depp o práci postaráno na roky dopředu a hrál by prakticky ve všem, co má blockbusterový potenciál. Fandové drží palce a chtějí svého oblíbeného herce vidět jak v Pirátech, tak ve Fantastických zvířatech a i v seriálu Tima Burtona.

To Amber Heard aby pomalu začala hledat nějakou práci mimo Hollywood, protože tam už nejspíš žádnou roli nedostane. Nicméně teď kauzu Depp-Heard rozhodně přebíjí kauza Brada Pitta. Jak začínají unikat informace ze spisu FBI, začíná být také stále jasnější, že Pitt svoji tehdejší manželku Angelinu Jolie skutečně během letu soukromým letadlem fyzicky napadl. Je tedy možné, že ho v budoucnu postihne podobný nezájem Hollywoodu o jeho herecké služby, jaký zažil Johnny Depp na vlastní kůži a jaký prožívá nyní Amber Heard.

Autorský článek, další zdroj: Just Jared

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008