Producentka Bonda prozradila, jak je to s náhradou za Daniela Craiga

 Celebrity 
30. června 2022 14:53 / Mirka Malá
  7
📷
2 fotografie v galerii
Daniel Craig je pryč a nové jméno je v nedohlednu Depositphotos
Je to takové oblíbené téma pokaždé, když některému představiteli Jamese Bonda končí jeho smluvní období u této oblíbené série. A tak je to tu zas. Aby ale zamezila někdy až nesmyslným spekulacím, promluvila sama producentka Bondovek Barbara Broccoli.

Barbara má vůbec šťastný život. Bondovky podědila po svém otci, slavném filmovém producentovi Albertu Broccolim, nutno ale dodat, že Barbara je neméně zručnou producentkou a celé sérii dala zase nový náboj. A o to se zjevně bude snažit i tentokrát, kdy bude vybírat nového představitele Jamese Bonda po Danielu Craigovi.

A to je vždy velmi oblíbené téma pro média. Barbara ale tentokrát budoucí spekulace rovnou sama utnula svým prohlášením. "Nemáme žádné kandidáty," řekla pro server Deadline. "Řešíme, kam s ním půjdeme, mluvíme o tom. Scénář neexistuje a my ho nemůžeme vymyslet, dokud se nerozhodneme, jak přistoupíme k dalšímu filmu, protože ve skutečnosti jde o přerod Bonda. Znovu objevujeme, kdo to je, a to vyžaduje čas. Řekla bych, že do natáčení zbývají nejméně dva roky."

A to je ještě dlouhá doba. Do té doby mohou fandové zkoumat seznam, který Barbara Broccoli měla v době, kdy hledala nového představitele Jamese Bonda po Pierci Brosnanovi.

V úžším výběru byl tehdy Superman Henry Cavill, který bezesporu je typem akčního hrdiny s jistou dávkou nadhledu, a zatímco tehdy byl mladý, dnes je právě v tom věku, kdy by se mohl do Bonda hodit.

Na seznamu byl tehdy i Sam Worthington, ten by ale mohl hodně připomínat Craiga, což při chystaném přerodu Bonda určitě nebude připadat v úvahu. Herec Rupert Friend možná nemusí být až takovým typem muže, co dokáže všechno, a Julian McMahon by se spíš hodil do Kingsmanů než do Bonda.

Pak byl v úžším výběru ještě Clive Owen, ale tomu je už sedmapadesát, a Christian Bale Bondem být nemůže, když je Batmanem. Takže sečteno a podtrženo, z tehdejšího seznamu nikdo v současné době v úvahu už nepřipadá a nejspíš bude Barbara Broccoli hledat jména pro úplně nový seznam poté, co se filmaři rozhodnou, jakým směrem Bond v budoucnu vlastně půjde.

Každý Bond byl vždy velmi jiný stejně jako herecká pojetí jednotlivých představitelů. Sean Connery je legenda, stejně jako Roger Moore a Pierce Brosnan. Někteří fanoušci měli zprvu problémy s příliš "nabušeným" Craigem, kterému hodně chyběla Brosnanova nadsázka. A největšími omyly byli George Lazenby, který hrál v bondovce V tajné službě jejího Veličenstva a byl tak špatný, že producenti rychle vrátili zpět Conneryho i za cenu mnoha ústupků. Podruhé neměl Albert Broccoli šťastnou ruku s Timothym Daltonem. Ten hrál ve dvou bondovkách – Dech života a Povolení zabíjet – a oba filmy byly tak špatné, že celá série posléze musela doslova bojovat o přežití.

Další zdroj: Just Jared

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve