Kate Middleton se oblékla do vojenského a vyzkoušela si válku. V Anglii se slavil Den ozbrojených sil

 Celebrity 
27. června 2022 17:33 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kate Middleton vždy ví, co udělat, aby zaujala veřejnost Depositphotos
Kate Middleton se oblékla do vojenského a vyzkoušela si v tréninkovém kempu některé vojenské činnosti. V Anglii se totiž slavil Den ozbrojených sil Spojeného království.

Vévodkyně z Cambridge nelenila a na Instagramu zveřejnila fotografie, na kterých je v plné polní. S takovými záběry u Britů rozhodně zaboduje víc než s nudným portrétem, který byl zveřejněn před několika dny, na němž je Kate s manželem princem Williamem.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Ale není třeba si dělat iluze. Fotky jsou z Pirbright Training Academy z loňského listopadu a taky není třeba věřit tomu, že by to Kate v plné polní nějak přeháněla. Na první fotce je sice oblečená v armádní výstroji od hlavy až k patě, ale samozřejmě pouze předstírá, že manipuluje s vojenským vybavením. Na další fotografii sedí v tanku a vidět je pouze její hlava s vojenskou helmou. Na dalších snímcích už je Kate v civilu.

Kate ke svému instragramovému postu napsala: "Dnes na Den ozbrojených sil bychom William a já rádi vzdali hold statečným mužům a ženám, minulým i současným, kteří slouží ve všech našich ozbrojených silách, na moři, na zemi i ve vzduchu, zde ve Spojeném království a všude po světě. Děkujeme vám za všechno, co vy a vaše rodiny obětujete, abyste nás udrželi v bezpečí."

Přestože čtyřicetiletá Kate Middleton tento vzkaz napsala i za svého manžela, ten se očividně akce se svou ženou neúčastnil. Přitom v královské rodině je tradicí, že její členové mají alespoň nějakou vojenskou kariéru.

Princ William proto po absolvování univerzity v St. Andrews v roce 2005 nastoupil do Royal Military Academy Sandhurst. Absolvoval tam kurz, který trval 44 týdnů a za to si vysloužil jmenování důstojníkem britské armády. William se poté dal k domácí kavalérii Blues and Royals, kde sloužil jako druhý poručík, velel jednotce čtyř obrněných průzkumných vozidel a hned po roce byl povýšen do hodnosti poručíka. V roce 2008 ale zase přesedlal a dal se jak k britskému letectvu, tak i k námořnictvu.

Ale nic velkého si pod tím nepředstavujte. U letectva byl William pouhé čtyři měsíce a za tu dobu se údajně naučil pilotovat helikoptéry a letadla. U námořnictva byl pak jen dva měsíce, kde se zejména učil námořní navigaci. Později se přeci jen vrátil k letectvu, ale jako pilot záchranných a pátracích helikoptér. V tom se zřejmě našel a skutečně provedl 156 operací. V roce 2015 začal létat také jako pilot civilní letecké záchranky. Do boje s kulometem v ruce by tedy vyrazil jen sotva.

Autorský článek, další zdroje: Page Six, Forces

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod