Vítěz Superstar Adam Pavlovčin vydává první singl a prozrazuje své nové umělecké jméno

 Celebrity 
23. května 2022 10:44 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Z Adama Pavlovčina je Adonxs Warner Music / volný zdroj
Adam Pavlovčin byl favoritem Superstar od počátku soutěže a nakonec ji také vyhrál. Po několika měsících, které od soutěže uplynuly, vydává svůj první singl. A svoje civilní jméno mění za umělecké.

Pavlovčina od teď fanoušci budou znát jako ADONXS, což je přezdívka, kterou si Adam sám vybral. Vyslovovat se má jako Adonis. "Pro mě je ADONXS spojený se silou, a to jak fyzickou, tak především tou mentální. Dává mi sílu vystoupit na pódium, překonat trému i jakoukoli překážku a být na stagi svobodnější. Doufám, že stejnou sílu a oporu poskytne i mým posluchačům, protože my všichni v sobě máme potenciál být volní a svobodně vyjádřit svoji osobnost," řekl nám Adam.

Pavlovčin pod svým uměleckým jménem Adonxs vydává i svůj debutový singl s názvem Moving On. "Tuto skladbu jsme napsali společně s producenty Oliverem Fillnerem a Tomášem Lobbem hned po skončení SuperStar a po krátkém vánočním odpočinku. Měli jsme společně rozpracováno několik skladeb, ale tato z nich jednoznačně vyčnívala a hned jsme věděli, že bude úvodním singlem. Moving On pro mě uzavírá jednu a zároveň otevírá další životní etapu, na kterou se nesmírně těším a v podstatě ji už tak trochu žiji. V jedné rovině vypráví o vtahu, který nikam nevedl a naopak mě stahoval každým dnem níže a níže. Zároveň je to moje vlastní hymna na radost z toho, co se právě v mém životě děje," přiznal Adam.

Adam (tedy vlastně dnes už Adonxs) hodlá ještě do konce roku zvládnout vydat celou desku a chce vyrazit i na svoje první koncertní turné. O tom, zda se mu to s anglicky zpívanou hudbou skutečně povede, rozhodnou jeho fanoušci.

Autorský článek, další zdroj: Warner Music.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod