Tomáš Klus se vrací na filmové plátno v další pohádce

 Seriály & Filmy 
10. listopadu 2021 18:29 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Oblíbený zpěvák si zopakuje roli v Tajemství staré bambitky Bioscop
Pohádka Tajemství staré bambitky se stala stálicí televizního programu, uvedena již byla celkem 18x a každá její repríza se pohybuje kolem milionové sledovanosti. A tak se vrací ve svém volném pokračování i s Tomášem Klusem v hlavní roli.

"Mám tu pohádku strašně rád a pro mě představuje hlavně harmonii, klid a naději. A to nejen tím, jaká je, ale i jak vznikala. Natáčení byla taková pohádka v pohádce. Byla tam sranda a zároveň se vždy udělal kus práce,“ vzpomíná Tomáš Klus.

Příběh nové bambitky se otevře ve chvíli, kdy v království vládne král Jakub (Tomáš Klus), královna Anička a jejich rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku. Zlotřilí rádcové Lorenc (Jiří Lábus) a Ferenc (Miroslav Vladyka) byli vyhnáni z království, potloukají se po světě a vymýšlejí, jak se pomstít. Rozhodnou se pro své pikle využít mladou, nezkušenou královnu Julii (Veronika Khek Kubařová) ze sousedního království. Že by nastal čas oprášit tajemnou bambitku, která doposud ležela dobře ukrytá, a povolat na pomoc loupežníka Karabu? Kdo však ví, kde mu je konec? Lorenc a Ferenc nastraží spolu s pomocníkem Václavem (Václav Noid Bárta) na Karabu důmyslnou past. Je potřeba spojit síly, aby spravedlnost a láska konečně zvítězily.

Pohádka dala Klusovi herecké příležitosti

Pro Tomáše Kluse byla první pohádka před deseti lety jednou z prvních hereckých příležitostí, kterou dostal. Posléze se objevil v další pohádce Tři bratři.

"Nabídku vrátit se k Bambitce jsem přijal s naprostým nadšením. Jednak to byl tehdy můj první větší počin, a hlavně proto, že mě jednička strašně bavila. Tam se sešla parta, se kterou chce člověk trávit čas. Byl to život v pohádce točit tu pohádku. To je strašné, že už to je deset let, že? Já bych tomu vůbec nevěřil. Ale vypadáme líp, jak jsme se shodli všichni, co tady jsme,“ raduje se z dalšího pokačování Tomáš Klus.

Tajemství staré bambitky 2 bude samozřejmě nejprve k vidění v kinech, premiéra se chystá na 9. prosince. Dále čtěte: Osudové Vánoce princezny Diany. Film Spencer odhalí mnohé z jejího manželství s princem Charlesem.

Zdroj: Bioscop.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008