Synové Britney Spears nechtějí svoji matku ani vidět. Dokonce se chtějí vystěhovat ze země

 Celebrity 
26. května 2023 09:25 / Mirka Malá
  10
📷
1 fotografie v galerii
Britney Spears jako matka selhala Depositphotos
Zpěvačka Britney Spears se sice v roce 2021 zbavila dlouholetého opatrovnictví svého otce, psychicky v pořádku ale asi úplně nebude. Neustále totiž vzbuzuje různé kontroverze na sociálních sítích a i její chování na veřejnosti je občas nevyzpytatelné.

Fakt, že má Britney problémy i se svými dospívajícími syny, je dobře známý. Ti se už před časem rozhodli, že budou raději bydlet se svým otcem, bývalým tanečníkem Kevinem Federlinem a se svojí slavnou matkou se už drahnou dobu vůbec nestýkají. Sedmnáctiletý Sean Preston a o rok mladší Jayden nyní dokonce chtějí opustit Ameriku. Mají v plánu bydlet se svým otcem na Havaji.

Oba zpěvaččini synové i její bývalý manžel to myslí opravdu vážně. Jejich právní zástupce už dokonce poslal Britney Spears dopis, ve kterém ji žádá o souhlas s přestěhováním svých synů. Pokud se Britney neozve nebo její odpověď bude negativní, jsou všichni odhodlaní vydobít si souhlas u soudu. A než se vyřeší všechny formality, chtějí se synové Britney Spears alespoň odstěhovat z města. Stěhování se odehraje pravděpodobně během léta, až Sean v Los Angeles dokončí svoji střední školu. Tak vážný ten problém je.

Na Havaji by se ale Sean a Jayden vůbec neměli špatně. Jejich nevlastní matka Victoria Prince tam totiž dostala lukrativní práci na tamní univerzitě a oba synové by tam také mohli tedy studovat. Kevin Federline se zase poměrně slušně živí jako DJ a na Havaji má také práce dost.

Skutečnost, že oba dospívající synové si sami přejí žít se svým otcem na Havaji, je pro Britney Spears velké mínus. Oba jsou už dostatečně velcí na to, aby případný soud jejich přání vyhověl. Britney tak s největší pravděpodobností přijde o jakoukoliv možnost usmíření s oběma syny. Není totiž žádným tajemstvím, že zpěvačka své syny viděla naposledy před více jak rokem, těsně před svou svatbou se Samem Asgharim. A dokonce se mluví i o tom, že ji její synové nesnášejí natolik, že jí neodpovídají ani na esemesky.

Důvodem je pro ně zejména to, jak se Britney chová na sociálních sítích. Před časem se o problému pro Daily Mail vyjádřil i sám Kevin Federline, když řekl: „Snažím se jim to vysvětlit. Říkám jim, podívejte, možná je to jen další způsob, jak se snaží vyjádřit. Ale to nic neubírá na skutečnosti, co to s nimi dělá. Je to těžké. Nedokážu si představit, jaké to je být teenagerem, který musí chodit na střední školu.“ Respektive těžko si představit, jaké je to být středoškolákem, jehož slavná matka prakticky denně zásobuje svět sexuálními, podivnými, bizarními a někdy i nechutnými videi.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Eddie morales (@emoofficial718)

Autorský článek, další zdroj: TMZ

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008