Herečka Christina Ricci kvůli rozvodu musela prodat i svoje kabelky. Manžel ji fyzicky a psychicky týral

 Celebrity 
29. listopadu 2022 10:22 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Christina Ricci má za sebou mnohá traumata Depositphotos
Je filmovou hvězdou prakticky od dětství. Kdo by si taky nepamatoval Christinu Ricci v roli Wednesday v kultovní dvojici filmů Addamsova rodina. Přesto ji manželství stálo opravdu hodně. A to jak psychicky, tak i finančně.

Christina Ricci v roce 2020 po sedmi letech manželství podala žádost o rozvod, protože ji její tehdejší manžel James Heerdegen fyzicky i psychicky týral. Dokonce ještě během rozvodového řízení musela soud požádat o soudní zákaz přiblížení pro Heerdegena, který jí neustále vyhrožoval.

Byl to tedy velmi ošklivý rozvod a také bitva o dnes osmiletého syna Freddieho, která slavnou herečku stála také spoustu peněz. A jak nyní prozradila, musela kvůli rozvodu prodat i svoji sbírku luxusních kabelek. Jak sama herečka prozradila během rozhovoru pro Sunday Times, „Jsou určité věci, které jsem nasbírala, určité kabelky. Měla jsem hezkou sbírku kabelek Chanel, ale prodala jsem spoustu věcí. Některá traumata v životě jdou ruku v ruce s finančními traumaty, situacemi u soudu, situacemi se soudními příkazy. Naučila jsem se tyto investiční kousky využívat různými způsoby. Měla jsem také kolekci Chanel Fine Jewellery, kterou jsem dobře využila.“

A proč vlastně slavná herečka zůstávala tolik let v násilném vztahu? Sama Christina si myslí, že důvodem je její dětství, které bylo díky jejímu otci velmi komplikované. Dodnes se s otcem nevídá. „No, nemůžu mluvit za všechny, ale trvalo mi dlouho, než jsem sama sobě přiznala, co se děje, jak bych to měla pojmenovat. Popírání je velmi silné. Samozřejmě se nechcete smířit s tím, že se děje to nejhorší, co je vůbec možné, a že jste se do této situace dostali sami. Takže mi trvalo opravdu dlouho, než jsem si to uvědomila.“

Dnes je naštěstí herečka zase šťastná. Provdala se za Marka Hamptona, se kterým má jedenáctiměsíční dceru Cleu, ale ve svých dvaačtyřiceti letech našla štěstí opravdu až v posledních měsících. V minulosti bojovala díky traumatickému dětství s mnoha problémy, včetně anorexie a úzkostí. A s muži jí to opravdu celý život nešlo.

Její první veřejně známý vztah se datuje do roku 2008, kdy začala chodit s komikem a hercem Owenem Benjaminem. Zasnoubili se v březnu 2009, ale zasnoubení ukončili o dva měsíce později. V únoru 2013 Ricci oznámila své zasnoubení s Jamesem Heerdegenem, kterého potkala při práci na seriálu Pan Am v roce 2012 a ještě tentýž rok si ho vzala. V červenci 2020 podala Ricci po téměř sedmi letech manželství žádost o rozvod, ve které jako důvod uvedla, že byla vystavena vážnému fyzickému a emocionálnímu zneužívání ze strany Heerdegena a že mnoho z těchto činů zneužívání se odehrálo před jejich synem.

Těsně před rozvodem také v jejich domě ve Woodland Hills, v Kalifornii, musela zasahovat policie. Po soudní bitvě získala herečka syna do své péče a bez peněz se začala dávat dohromady. Pomáhal jí i její kadeřník Mark Hampton natolik, že pár v srpnu 2021 oznámil, že se stanou rodiči a rychle se vzali.

A Christině Ricci se v poslední době daří i v práci. Aktuálně vstupuje na obrazovky seriál Wednesday, který volně navazuje na slavnou Addamsovu rodinu. Seriál se věnuje především studentským létům mladé Wednesday. V kinech se objevil také film Monstrous, kde má Ricci hlavní roli. Tento mysteriozní thriller jako by vycházel z jejích vlastních životních zkušeností. Ricci v něm hraje traumatizovanou ženu, která se svým synem prchá před násilným manželem. Najde nové útočiště, kde ovšem zjistí, že jsou ještě děsivější věci, než si vůbec dovedla představit.

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve