Herečka Petra Nesvačilová ukázala těhotenské bříško a prozradila, že si porod představuje jako mejdan s velmi šťastným koncem

 Celebrity 
06. října 2022 08:11 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petra Nesvačilová se už za měsíc stane maminkou TV Prima / volný zdroj
Herečka a režisérka Petra Nesvačilová se ve svých šestatřiceti letech poprvé stane maminkou, a to už za měsíc. Aktuálně je totiž v osmém měsíci, a tak má Petra už všechny plány pohromadě.

Petra Nesvačilová je také úspěšnou režisérkou dokumentárních filmů, a tak má ráda věci pod kontrolou. Takže na blížící se porod se připravila opravdu důkladně. Jak prozradila v Show Jana Krause, pozvala k porodu doktorku, porodní asistentku a svého muže.

„Říkala jsem si, že bude fajn, když mi budou všichni fandit a budou říkat, že jsem skvělá. Já si tak nějak naivně představuju, že to bude takový večírek. Jsem taková společenská, mám ráda oslavy, rodinné srazy, oslavu svých narozenin,“ popsala Petra, jak si svůj první porod představuje.

„Je tam ještě tak měsíc čas, ale i teď už by to klidně mohlo být,“ prozradila Petra, která si tak porod představuje jako takový mejdánek s velmi šťastným koncem. Tak hlavně, aby se její představy splnily a vše proběhlo v pořádku.

Petra Nesvačilová se proslavila už v roce 2007 filmem Pusinky. Diváci ji také mimo jiné znají i z dalších českých filmů, včetně Protektora nebo snímku Bábovky a rovněž z řady televizních rolí. Petra obvykle poměrně hodně střeží svůj soukromý život, takže dlouho nikdo nevěděl, že má nového partnera a už vůbec ne fakt, že je těhotná. Až letos na 1. máje přes sociální sítě přiznala, že je zamilovaná, ale tou dobou už byla těhotná. Nic ale neprozradila, a to ani identitu otce svého prvního dítěte.

Jediné, co o své životní lásce řekla, je, že nejde o nikoho ze showbyznysu, za což je velmi vděčná. O to více soukromí se jí totiž podaří udržet. Před svým Tomášem, se kterým zanedlouho bude tvořit rodinu, se seznámila po čtyřletém období, kdy byla sama. Ani tyto roky ale nepovažuje za ztracený čas, naopak. I takové období totiž považuje za důležité.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Petra Nesvačilová (@petranesvacilova)

 

Teď je ale Petra zamilovaná a prožívá opravdu skvělé období, i když až se stane maminkou, už si určitě nebude moct užívat tolik legrace, kterou má ráda. Například s herečkou a kamarádkou Hankou Vagnerovou připravila diář, kde je mimo jiné i doporučení, jak zažít srandu voláním na neznámá čísla.

„To bylo v devadesátkách. Tenkrát byly Zlaté stránky, tak třeba z nich jsme si vybraly číslo. Nebo jsme volaly klukům, kteří se nám líbili,“ popsala herečka s dodatkem, že si u toho s kamarádkami vždycky užila spoustu legrace. Smysl pro humor tak pravděpodobně podědí po oblíbené herečce i její první potomek.

Autorský článek, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod