Jennifer Lopez a Ben Affleck: Předstírají lásku před kamerami, nebo jsou to skutečné projevy citů? Už týdny kolují zvěsti, že jejich vztah nefunguje

 Celebrity 
01. dubna 2023 11:49 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ben a JLo vypadají zamilovaně Depositphotos
Jennifer Lopez a Ben Affleck patří mezi nejkrásnější pár v Hollywoodu. Každé romantické srdce pláče nad jejich znovushledáním, které konečně skončilo svatbou. Je však na první pohled pohádkový vztah takový, jak vypadá?

Snad nejvíce diskutovaným párem v Hollywoodu je už měsíce Ben Affleck a Jennifer Lopez, nazývaní Bennifer. Po dvou desetiletích od svého prvního románku se vzali a jejich láska je považována za osudovou. Už týdny ale kolují zvěsti, že jejich vztah nefunguje dobře, a možná se dokonce rozvedou.

Láska všude, kam se podíváš

To je však v kontrastu s láskyplnými projevy, které si navzájem vyměňují pokaždé, když je zachytí kamera. Při svém posledním vystoupení na premiéře Affleckova nového filmu Air: Zrození legendy v Los Angeles se k sobě neustále vinuli a vypadali nadmíru spokojeni, informuje Harper's Bazaar.

JLo byla oblečená do přiléhavých zelených šatů a ukradla show na červeném koberci pro sebe. Neustále říkala svému manželovi, jak moc ho miluje. Podle svědků ji nic nemohlo zkrotit: „Miluji tě, miluji tě, miluji tě,“ opakovala stále dokola.

Ani Affleck nezůstal pozadu a při projevu věnoval své milované ženě sladká slova: „Chci říct, že nic z toho by nebylo možné bez lásky a podpory mé ženy, která pro mě znamená víc než cokoli jiného na světě. Chci ti poděkovat. Miluju tě. Jsi můj svět. Jsi báječná, úžasná, dobrá, laskavá... miluji tě."

V zákulisí může být příběh jiný

Když však nejsou na očích veřejnosti, mají Ben a Jen často vážné neshody, ať už o svých dětech, bývalých partnerech nebo o tom, že se neshodnou na zásadních věcech, jako je to, jaký dům koupit. V poslední době spolu bojovali o sídlo za 64 milionů dolarů, které chce mít Ben, ale Jennifer se toto rozhodnutí nelíbí.

Jiní zasvěcení podle webu Variety poukazovali na to, že Affleck prakticky přijímá vše, co Jennifer řekne, a obětoval mnoho věcí, aby ji udělal šťastnou, i když sám šťastný není. Ostatně jak bylo jasně vidět během předávání Zlatých glóbů, kde vypadal velmi smutně a chtěl být někde jinde.

Na druhou stranu každý žil léta svým životem, má svou rodinu a kariéru. Není tedy jednoduché tyto dva světy skloubit. Doufejme však, že láska vše překoná a opravdu si jsou souzeni, jak ostatně sami doufali.

Autorský článek, další zdroje: Variety, Harper´s Bazaar

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008