Miláček náctiletých Harry Styles fušuje do kosmetického průmyslu

 Celebrity 
07. října 2022 08:08 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Harry Styles uvádí na trh vlastní kosmetickou řadu  Depositphotos
Harry Styles, jenž je aktuálně nejznámějším členem dnes už rozpadlé britské skupiny One Direction, vytěžuje svou slávu opravdu na maximum. Dává o sobě celkem pravidelně vědět prostřednictvím ostře mediálně sledovaného vztahu se starší herečkou a nově i uvedením dalších kosmetických produktů.

Je tomu už pár let, kdy se na hubení scéně zjevil zázrak v podobě boy bandu složeného z party pubertálních britských kluků. Skupina One Direction, kterou stvořil obávaný porotce britské talentové show Simon Cowell, ve svém počátku čítala pět členů a aktivní byla primárně v letech 2011 až 2017.
Jak už to však bývá, mezi kluky vznikly určité neshody, které vyústily v odchod Zayna Malika, který je zahraničním plátkům dnes známý spíše jako otec dítěte modelky Gigi Hadid.

Z pěti jen jeden zůstane

Po rozpadu kapely se kluci vydali každý svou cestou a začali pracovat na vlastních projektech. Je však nutné zmínit, že nikdo z nich už nedosáhl takového úspěchu, jako za dob největší slávy One Direction. Tedy až na jednoho člena, který slávu One Direction dokonce i překonal. Není jím nikdo jiný než Harry Styles.

Již za dob One Direction platil Harry za hezounka a nebylo dívky, která by v pokojíku neměla vylepený jeho plakát. Harry se do bulvárního podvědomí zapsal mimo jiné díky romantickým vztahům s neméně slavnými kolegyněmi. Například můžeme jmenovat zpěvačku Taylor Swift nebo Nicole Scherzinger, ale také modelku Kendall Jenner z proslulého klanu Kardashian-Jenner či modelku Saru Sampaion. Z těch méně známých jmen tak randil s moderátorkami a herečkami malých rolí. Jak je z jeho milostné historie patrné, vždy měl slabost spíše pro starší partnerky, což potvrzuje i jeho současný vztah s o deset let starší americkou herečkou a režisérkou Olivii Wilde, která má z předchozího vztahu dva malé synky. Dvojice je spolu od počátku tohoto roku a doposud jim to klape.

Harry je též známý pro svůj specifický styl oblékání, kdy v podstatě stírá hranice mezi ženským a pánským šatníkem. Natrefíte tak například na fotky, kde má opečený pastelově růžový svetřík doplněný řádkami perel kolem krku. A dost často si můžete povšimnout jeho precizní manikúry, kterou by mu mohla závidět každá z nás.

Kvůli své zálibě v dámských módních doplňcích a kosmetických produktech pár let zpátky vzbudil jistou kontroverzi, když se nechal nafotit na titulku magazínu Vogue, jenž je považovaný za módní bibli. Harry se na titulce objevil oděný do dlouhých krémových krajkových šatů, doplněných smokingovým sakem. Obojí z dílny módního domu Gucci. Zpěvák tak rozdmýchal debatu, zda má vlastně vůbec smysl dělit oblečení na dámské a pánské.

S dvorním návrhářem domu Gucci Alessandrem Michelem ho pojí dlouhodobé přátelství a spolupráce a tak není divu, že Harry často volí na oficiální akce právě modely domu Gucci. Z těch pro fanoušky módy nejdůležitějších jmenujme například Met Gala, kam Styles oblékl černou transparentní krajkovou halenku s mašlí kolem krku, kterou doplnil perlovými náušnicemi.

Tramtadada, kosmetická řada je na světě

Po přečtení předchozích řádku pak asi pro nikoho nemůže být překvapením, že i Harry Styles nakonec přišel s vlastní řadou kosmetiky. Tu se nově rozhodl rozšířit o make up produkty a pro jejich uvedení si zvolil ideální termín, hned po premiérách dvou jeho filmových novinek. Aby toho ke všem jeho úspěchům nebylo málo, je třeba také zmínit, že fušuje i do filmového průmyslu a jen tento rok se objevil v hlavních rolích dvou novinek. O tom ale jindy. 

Jeho kosmetická značka nese jméno Pleasing a je tady s námi už od roku 2021, nicméně doposud měla v portfoliu pouze laky na nehty a pár produktů k čištění pleti. Nově tak přichází s řadou líčení a jedná se o limitovanou spolupráci s brazilským designerem Marcem Ribeirem. V rámci spolupráce se můžeme těšit na pět nových odstínů laků na nehty a obtisků na nehty, na osm barevných sypkých očních stínů, na tři krémové oční stíny, které mohou sloužit i jako tvářenka a na finish, jenž líčení přidá lesklý efekt.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Pleasing (@pleasing)

 

Jelikož se jedná o limitovanou kolekci, tak její dostupnost má omezené datum trvání, které však značka nikde neuvádí, možná tím chce umocnit dojem exkluzivity. Domnívám se, že díky široké fanouškovské základně, jakou se Harry Styles může pochlubit, budou produkty vyprodané v cuku letu. S jejich nákupem tedy dlouho neotálejte.

Autorský článek, další zdroje: Instagram, elle.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47