Petra Černocká promluvila o plastikách a přiznala, čím by se živila, kdyby nemohla zpívat

 Celebrity 
04. července 2022 16:19 / René Černý
  1
📷
10 fotografií v galerii
Petra Černocká by se uživila i jinak než jen zpíváním a hraním Se svolením P. Černocké
Její Saxana se stala legendární. I když byly doby, kdy ji trochu štvalo, že ji lidi znají hlavně takhle, dnes je za roli mladé čarodějnice velmi šťastná. Stále má hodně práce a jsou dny, kdy by raději odjela do klidu. Ale i kdyby nemohla zpívat, uživila by se. Má totiž kromě zpívání a herectví i další talent.

Před dvěma lety oslavila Petra Černocká sedmdesátiny a jsou i tací, kteří jí to nevěří. Mají pocit, že si snad schválně přidává věk. Vypadá skvěle, má neustále dobrou náladu a energii a humor kolem sebe rozdává na potkání.

"Až je mi někdy trapně, když mi lidi říkají: Ale vy tak dobře vypadáte, co pro to děláte. A nejvíc mně mrzí, že je musím zklamat, když jim musím říct pravdu. A tou je, že vlastně nic. Nemám žádné plastiky, úpravy, vytažení. Vždycky jsem se toho trochu bála, ale opravdu nic. Jen používám dobrý krém, snažím se hýbat, jíst střídmě a cítit se co nejlépe. A asi to taky budou geny," prozradila inStory.cz Černocká.

Dodnes se svým manželem, hudebníkem Jiřím Pracným, koncertuje a ať už se svým repertoárem, tak občas vypomůže své kamarádce a slavné kolegyni z branže Nadě Urbánkové. "Jezdím občas s její skvělou kapelou Bokomara. Naďa po těch zdravotních peripetiích, kterými si prošla, se ne vždy cítí na vystupování na veřejnosti, a když se potřebuje dát dohromady nebo si chce odpočinout, jedu já. Jsem vděčná za to úžasné přijetí od publika a vlastně děkuju Nadě, která je neuvěřitelná dáma, úžasná zpěvačka se stále krásným hlasem," podotkla Petra Černocká.

V pražském Studiu Dva několikrát do měsíce hraje v hudební komedii Saxana, kde vlastně hraje to, co ztvárnila ve filmu a občas zasedá v různých porotách a akcích společenského charakteru. "Nedávno se mě někdo ptal, co bych dělala, kdybych nemohla zpívat. A jestli bych se uživila. Já jsem jinak skromná holka a mám už taky penzi, i když to tak nevypadá, ale uživit bych se asi uměla. Třeba malováním. To mě baví a mám radost, že je o to zájem. I teď v červenci budu mít spolu výstavu a jsem nadšená, že mi někdo zavolá a má zájem o moje obrázky," říká herečka a zpěvačka.

"Nemůžu se rozhodně a ani nechci srovnávat s daleko talentovanějšími kolegy a kolegyněmi, kteří malují, třeba s Ivou Hüttnerovou, protože to je nádhera, co ona tvoří, ale baví mě to. Nedávno jsem namalovala obrázek kamarádovi, který jsem mu dlouho slibovala, pak zase dalšímu, ale jinak dělám i malé zakázky na kšeft. Nemaluju denně, to bych nedala, ale když mám čas a chuť a musí přijít ta inspirace. A když to jde, tak mně to baví a těší," svěřila se Černocká.

Kuriozitou je, že vyzdobené mají s manželem i své auto a zpěvačka sama přiznává, že má jistou "úchylku". "Každé auto, které jsme měli nebo máme, prostě musím nějak ozdobit. Takže si koupím speciální fólii a z toho vystřihuju kytičky, takže vždycky to dopadne podobně. Je jedno, jaké má naše autíčko barvy, ale vždycky hraje barervnýma kytkama," dodala s úsměvem Petra.

Ve volném čase se věnuje i dceři a její 11leté vnučce Olivii Coco, která už taky přičichla k showbyznysu a díky svému hereckého a hlasovému nadání dnes dabuje dětské role nebo pohádkové postavičky, zatímco její maminka, dcera Petry, Bára Vaculíková je zpěvačka. 

Autorský článek 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod