Lucie Borhyová promluvila o svém tajemném partnerovi, třetím dítěti i o tom, proč nesmí změnit barvu vlasů

 Face To Face 
03. července 2022 13:16 / René Černý
  0
📷
10 fotografií v galerii
Lucie Borhyová je na televizní obrazovce už 23. rokem Face To Face
Začínala jako pomocná redaktorka, dnes je na obrazovce už 23. rokem. Je jednou z nejdéle sloužících a taky nejkrásnějších moderátorek nejsledovanější zpravodajské relace v ČR. Zažila někdy skutečnou závist od kolegů? Co by dělala, kdyby ukončila svou televizní kariéru a má jako známá osobnost svého "osobního úchyla"? I o tom v talk show Face To Face Reného Kekelyho promluvila Lucie Borhyová.

Lucie Borhyová, kterou diváci neznají jinak než věčně usměvavou, dobře naladěnou a pozitivně vypadající přiznává, že se taky umí naštvat nebo zamračit. Ale pouze v případě, kdy je k tomu skutečný důvod. 

"Já třeba nesnáším zácpy v Praze, kterých je čím dál víc a mám pocit, že tu máme už jenom zácpy. Dnes je dopravní špička v podstatě po celý den a je jedno, v jakou hodinu člověk vyrazí kamkoli. A co mi vadí, jsou různí bezohlední řidiči. Občas padnou i peprná slova," přiznala Face To Face Lucie Borhyová.

Nad mnoha věcmi mávne rukou a říká si, že není potřeba se rozčilovat nad kdečím a zkracovat si život. Jsou ale prý situace, které ji klidnou nenechají. "Snažím se život užívat s úsměvem na rtech, pozitivně a občas i přes ty růžové brýle. Myslím si, že je ten život snesitelnější v nich. Hlavně se řídím heslem, že všechno špatné je pro něco dobré," podotkla krásná moderátorka z TV Nova. 

Občas prý sice v životě dostává od osudu facky, ale jiná prý nebude. Znamením je beran, musí občas narazit hlavou do zdi a musí si vše vyzkoušet. "Já jsem na to v životě zvyklá, narazím a jdu dál a zase narazím a jdu dál. A takhle to mám." 

V rozhovoru zavzpomínala Lucie Borhyová na své začátky v televizi. Rozpovídala se i o kolegovi a kamarádovi Reyi Korantengovi. I o tom, co by dělala, kdyby už nechtěla nebo nemohla dělat svou profesi před kamerou. 

Proč si nesmí jen tak obarvit vlasy a změnit účes? Má svého "osobního úchyla" jako řada krásných a veřejně známých žen. Chtěla by ještě třetí dítě? A co pikantního prozradila o svém partnerovi? To se dozvíte v talk show Face To Face. 

Autorský článek, další zdroj: Face To Face.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve