Hvězda Stardance se jako první Češka v historii stala hlavní múzou slavného karnevalu v Riu

 Celebrity 
15. října 2021 09:45 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Veronika byla hlavní hvězdou nejslavnějšího tanečního festivalu světa ČT
Vícenásobná mistryně ČR v párové i sólo salse Veronika Lálová si umí plnit sny. A protože je opravdu skvělá tanečnice, na slavném karnevalu v Riu de Janeiru jako první Češka v historii získala prestižní pozici múzy.

Devětadvacetiletá Veronika Lálová se ale do širokého povědomí dostala až díky Stardance, kde v roce 2016 doslova excelovala s mladým hercem Zdeňkem Piškulou, celou soutěž společně vyhráli. O dva roky později tancovala s bývalým olympionikem Davidem Svobodou a skončila s ním na třetím místě.

Karneval v Riu byl její sen

Veronika ale vždy měla ještě větší sen, než je vítězství ve Stardance. Chtěla si zatančit na karnevalu v Riu de Janeiru. "Samba je mou srdeční záležitostí. Je to pro mě nejen rychlý náročný tanec, ale zároveň možnost, jak vyjádřit radost ze života. Brazilská kultura a hudba mě neskutečně nabijí a vždy, když tančím sambu, mám pocit, že jsem se pro ni narodila,“ svěřila se Veronika. Tento latinskoamerický tanec se Veronika už řadu let učí v zahraničí od špičkových trenérů. A tvrdá dřina se vyplatila. Jako první Češka v historii se dostala na prestižní sólovou pozici ve světoznámém průvodu.

Lálová bude k vidění i v nové řadě Stardance, která začíná už tuto sobotu. Tančit bude s hercem Pavlem Trávníčkem a rozhodně letos nebude patřit mezi favority. Pavel Trávníček je ale velmi oblíbený herec a hlasy zejména divaček ho společně s Veronikou mohou udržet v soutěži velmi dlouho.

Lálová si ale i letos plní sen související s brazilským karnevalem. Natočila dokument, ve kterém ukáže, jak se šijí pestrobarevné kostýmy na přehlídku nejlepších tanečníků, alegorických vozů a hudebníků. Ukáže také zákulisí tvrdých tréninků a příprav na velkou událost, kterou žije celá Brazílie.

A kromě karnevalu Veronika divákům představí památky a místní trhy, kde to podobně jako na karnevalu hýří barvami. Poradí, co ve druhém největším městě Brazílie ochutnat a ukáže i noční život Ria de Janeira. Dále čtěte: Jennifer Lawrence sice bude brzy rodit, přesto dostala kšeft za senzačních 25 milionů dolarů.

Zdroj: Česká televize.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve