Agáta Hanychová prozradila: Dítě s Jaromírem bylo plánované. Doufám, že ještě před porodem bude svatba

 Celebrity 
26. září 2022 18:59 / Pavla Krejčí
  2
📷
1 fotografie v galerii
Agáta přiznala, že dítě plánovali Se svolením Nextfoto
Když Agáta Hanychová přišla s odhalením, že je těhotná, doslova tím všechny šokovala. Mnoho lidí si myslelo, že po tak krátké známosti je Agátino těhotenství dílem náhody. Agáta ale na svém Instagramu v živém vysílání přiznala, že miminko bylo plánované.

Nejsledovanější pár tohoto roku je bezesporu Agáta Hanychová a Jaromír Soukup. Ač se na počátku mohlo zdát, že spojení těchto dvou lidí je pouze velký vtip, opravdu to spolu tihle dva myslí vážně. Podobný názor mnozí zastávali minulý týden, když se objevily informace o Agátině těhotenství. Na první pohled se zdálo, že je miminko dílem náhody, Agáta však znovu šokovala. Dítě prý bylo v plánu již od prvních dní jejich vztahu! 

O svém těhotenství a vztahu se Soukupem se rozmluvila během živého vysílání na Instagramu, ve kterém si povídala se svou kamarádkou Gabrielou Wolfovou. V souvislosti s těhotenstvím samozřejmě padla otázka i na porod. Agáta řekla, že by chtěla Soukupa po svém boku, aby si to „vyžral“, a dodala, že muži k porodu patří. Pro Soukupa by to byla v 53 letech premiéra. Přestože má dvě děti z předchozího manželství, ani u jednoho porodu nebyl přítomen. Důvodem bylo, že jeho bývalá žena rodila císařským řezem.

S tím, jak jejich vztah rychle nabírá na obrátkách, se pojí další závažný životní krok. Na otázku, zdali je v plánu svatba, Agáta odpověděla: „Doufejme.“ Přiznala, že by se ráda vdala ještě před porodem. Jak však sama poznamenala, vše závisí na Soukupovi. „Jsou věci, které ženy nemohou rozhodnout samy.“ 

Agáta v živém vysílání překvapila nejen plánovaným těhotenstvím, ale i slovy, že by jí nevadilo, kdyby se miminko jmenovalo Jaromír. Takže se možná TV Barrandov může těšit na dalšího Jaromíra Soukupa. Pohlaví miminka ale zatím rodiče neznají, takže se jedná o pouhé spekulace.

Každý z partnerů momentálně pobývá ve svém domě a nemají v plánu stěhování. Podle Agáty jsou ve svém věku oba zvyklí na své prostředí. Snaží se však hledat kompromis a střídavě u sebe pobývají, jak často mohou.

To, že dítě nebylo jen dílem náhody, přiznala i Agátina matka Veronika Žilková: „Od první chvíle, co se potkali, to byl úkol číslo jedna. Dítě chtěli oba dva. Jaromírovi je 53 a Agátě 37. To je ideální věk na poslední dítě. Celé léto se o tom bavili. Takže šlo o plánované dítě. Jsem ráda, že je příroda nenechala plánovat dlouho. Jsou páry, kterým se to nedaří roky,” sdělila eXtra.cz.

Zajímavé je, že než se Soukupem začali tvořit pár, neměla Hanychová o starší muže zájem. Dokonce v jednom ze svých živých vysílání, kde vařila s Ornellou Koktovou, přiznala, že podle jejího názoru každý muž nad 40 let smrdí starobou.

Následující den, když jela z vysílání TV Barrandov, kde poprvé mezi Jaromírem a Agátou přeskočila jiskra, přiznala svým sledujícím na Instagramu, že ji Soukup překvapil, protože do té chvíle o něm neměla valné mínění. „Taky jsem na něj vždycky neměla úplně pozitivní názor, kterej jsem ale změnila. Je strašně zábavnej a fakt je vtipnej," rozplývala se tehdy Hanychová v autě během živého vysílání. V jejich společné reality show Agáta Jaromíra Soukupa pak trochu šokovala přiznáním, že měla seznam mužů, kteří by se mohli stát jejími potenciálními partnery. A kupodivu na seznamu Soukupovo jméno dle jejích slov rovněž figurovalo. Otázkou tak zůstává, proč by na soupis přidávala muže, kterého osobně neznala, a dokonce si o něm nemyslela nic pozitivního.

Aby té pozornosti Agáta neměla málo, rozhořel se mezi ní a instagramovou hvězdou Nelou Slovákovou nekončící spor. Slováková v rozhovoru pro eXtra.cz si nebrala zrovna servítky a naplno řekla, co si myslí. Vyjádřila se ve smyslu, že Agátu považuje za lehkou ženu a zlatokopku. Obviněná Hanychová přiznala, že nezná důvod slovního útoku. V reakci na tento spor její kamarádka Gabriela Wolfová uvedla informace na pravou míru. Agáta si prý vždycky vybírala chudé muže a jako zlatokopka se nechová. Co člověk, to jiný názor. Ať každý posoudí sám. Slováková má o svém mínění rozhodně jasno: „Můžeme si třeba říkat, že je s ním pro jeho hezké modré oči. Ale nemyslím si, že by tomu někdo věřil.“

Autorský článek, další zdroj: eXtra.cz, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod