Chrissy Teigen, nejdrzejší modelka a manželka amerického zpěváka, je znovu těhotná

 Celebrity 
09. srpna 2022 11:59 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Americká modelka a manželka zpěváka Johna Legenda je znovu těhotná.  Depositphotos
Chrissy Teigen, manželka amerického zpěváka Johna Legenda, držitele několika cen Grammy, je znovu těhotná.

Pár, který vychovává dvě děti, dceru Lunu a mladšího chlapečka Milese, předloni utrpěl obrovskou ztrátu, kdy Chrissy v pátém měsíci těhotenství potratila synka, kterého zamýšleli pojmenovat Jack. 

Období temna

Modelka, která nikdy nešla pro rýpavý komentář daleko, se nikdy netajila tím, že s manželem potřebovali pro založení rodiny využít asistenci reprodukční medicíny. Pomocí té byl pár schopný na světě přivítat dnes již šestiletou dcerku Lunu a posléze chlapce, kterému jsou nyní čtyři roky.

Pár toužil rozšířit svou rodinku o dalšího člena, a když modelka tentokrát otěhotněla přirozenou cestou, bylo to pro oba obrovským překvapení a jak modelka, tak zpěvák se zprávou velice brzy pochlubili na svých profilech sociálních sítích. Oba byli nadšením bez sebe. Záhy však přišla krutá rána osudu a modelka miminko, které mělo být druhým synem a mělo nést jméno Jack, v pátém měsíci těhotenství potratila.

Chrissy se posléze se svými Instagramovými fanoušky podělila o moment ztráty, který nechala pečlivě zdokumentovat. Za tento počin si vysloužila rovnoměrnou porci kritiky i pochvaly. Někteří jí nedokázali odpustit, že se světem sdílela takto citlivý okamžik. A někteří jí byli neskutečně vděční, že upřela světlo na téma, jež je ve většině případů bráno jako tabu a moc nevíme, jak o něm mluvit.

Sešup na dno

Po této těžké ztrátě se modelka lehce stáhla do ústraní, aby se se situací mohla nějak vyrovnat. Ale velice brzy se objevila další rána v podobě nařčení z internetové šikany.

Modelka se nikdy moc nezdráhala vyjadřovat se k citlivým věcem a velice často si při vyjadřování nebrala servítky. Nicméně se bohužel domnívala, že svými peprnými komentáři a názory nikomu neškodí. To se však změnilo, když se začaly ozývat její oběti. Tou byl jak návrhář Michel Costello, tak i psedocelebritka Courtney Stodden. Oba modelka zahrnula nenávistnými komentáři, a dokonce jim doporučila, aby spáchali sebevraždu.

Po těchto odhaleních si Chrissy začala veřejně sypat popel na hlavu a za své chování se omluvila.

Jak prožitý potrat, tak odhalení šikany, které se dopustila, modelku uvrhly do těžké deprese, kterou zaháněla alkoholem. Situace dospěla do bodu, kdy už Chrissy nebyla schopná se dostat zpět do normálu a rozhodla se tak vyhledat služeb odborníka.

V uplynulých dvou letech začala modelka více dbát jak o své psychické, tak i fyzické zdraví. Zbavila se svého silikonem vylepšeného poprsí, nechala si odstranit výplně ve tvářích a nechala si rozpustit výplň rtů.

Blízká se na lepší časy

V uplynulém týdnu se modelka na svém Instagramovém profilu pochlubila fotkou s těhotenským bříškem, ke které napsala, že po měsících prožitých ve strachu se nakonec s manželem rozhoupali k dalšímu umělému oplodnění.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

 

Na fotce je modelka v černých kalhotkách, ve kterých dala na obdiv už velmi patrnému těhotenskému břichu. Na levém stehni je vidět modřina, kam si modelka nechávala aplikovat injekce s hormonální léčbou.

Dále v popisku fotky stojí, že si s manželem Johnym Legendem dlouho rozmýšleli, zda a kdy dají světu vědět o dalším těhotenství. Po každé kontrole u doktora, kdy vše s miminkem vypadalo v pořádku, už už chtěli dát vědět, ale pak je vždy zastavila vzpomínka na prožitou ztrátu.

Nezbývá než oběma rodičům přát mnoho štěstí. 

Autorský článek, další zdroje: Instagram, etonline.com

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve