Jennifer Lopez se s Benem Affleckem stěhuje do tohoto megasídla za 64 milionů dolarů

 Celebrity 
11. března 2023 19:11 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lopez a Affleck konečně mají dům svých snů Depositphotos / Westside Estate Agency
Původně si Jennifer a Ben chtěli koupit něco menšího zhruba za poloviční cenu, na poslední chvíli se ale rozhodli žít doslova v paláci. Co jiného by se také za neuvěřitelných 64 milionů dolarů dalo na prestižní adrese v Pacific Palisades dalo pořídit.

Ostatně i původní dům, který si Jennifer Lopez a Ben Affleck vyhlídli, stojí v Pacific Palisades, což je velmi luxusní městská čtvrť Los Angeles, kde žijí jen samí prominenti. Jenomže na poslední chvíli se všechno změnilo, protože zhruba před týdnem šel do prodeje dům, který dosud patřil jednomu z nejbohatších lidí v oblasti, jistému Gregory Milkenovi.

Dům, respektive palác, který realitní kancelář Westside Estate Agency inzerovala ještě před několika hodinami, stojí na obrovském pozemku o rozloze 1.3 akru. Gregory Milken, který je synem bývalého a také trochu kontroverzního finančníka z Wall Street, v domě žil se svou rodinou poslední desetiletí. Sídlo disponuje obrovským luxusem, včetně šesti ložnic a deseti koupelnami. Dům má totiž neuvěřitelnou rozlohu téměř 4 tisíc metrů čtverečních a na pozemku se také nachází luxusní dům pro hosty, který disponuje dvěma ložnicemi a čtyřmi koupelnami.

V budoucím sídle Jennifer Lopez a Bena Afflecka se nachází také soukromé kino, herny pro dospělé i pro děti, dvě pracovny, obrovská kuchyň a pochopitelně také velká společenská místnost, tedy obývací pokoj. No a nechybí ani velká tělocvična, což rozhodně uvítá Jennifer, která si neustále udržuje svoji figuru. K sídlu vede dlouhá příjezdová cesta, takže manželé tam budou mít opravdu hodně soukromí a na pozemku se kromě bazénu nachází také lázně ve stylu lázeňského resortu. A samozřejmě nechybí ani venkovní krb s krásným posezením. 

Jennifer Lopez a Ben Affleck hledali nový domov od roku 2021 a jednou už málem jedno sídlo koupili. Chtěli za něj utratit 50 milionů dolarů, ale nakonec si to rozmysleli. Mezitím Lopez prodala svůj velký dům v Bel Air, který má dokonce devět ložnic, a to za 42,5 milionu dolarů. Proč s Affleckem nezůstali tam, není ale jasné.

Až budou tedy Jennifer a Ben nastěhovaní v novém sídle, nezbyde jim, než doufat, že jejich tolik expresivní manželství vydrží. Poprvé se jim to totiž nepovedlo a navíc sama Jennifer Lopez je velkou rekordmankou v rozvodech. Affleck je v jejích třiapadesáti už jejím čtvrtým manželem. A to s ním už jednou chodila, konkrétně mezi roky 2002 až 2004, takže ani tehdy nešlo zrovna o žádný pevný svazek. Affleck se hned o rok později oženil s herečkou Jennifer Garner, se kterou má tři děti a manželství bylo rozvedeno pro jeho alkoholismus až v roce 2018. A pak už si jen trochu počkal, než zase narazil na Jennifer Lopez.

Slavná zpěvačka a herečka sama stihla dvě manželství ještě předtím, než si v roce 2002 s Affleckem začala a po jejich rozchodu se dokonce ještě tentýž rok vdala za zpěváka Marca Anthonyho, se kterým má dvě děti a s nímž vydržela deset let. O Jennifer se povídá, že je velmi emotivní a opravdu miluje být zamilovaná, proto má už za sebou tolik manželství. Za Afflecka se provdala loni a teď je čeká společné bydlení v jedné z velmi luxusních nemovitostí v oblasti Los Angeles. Tak snad jim to vyjde.

Autorský článek, další zdroj: Hello

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?