Krvavý milostný trojúhelník: Nesvačilová pořezala Kolečka, ten z nemocnice zamířil za Vignerovou

 Celebrity 
11. března 2023 18:35 / Pavla Krejčí
  6
📷
1 fotografie v galerii
Petr Kolečko se na Českých lvech objevil se zavázanou rukou NextFoto
Jestli se zdálo, že milostná aféra mezi třemi aktéry – Petrem Kolečkem, Anetou Vignerovou a Denisou Nesvačilovou – utichla, byl to mylný dojem. Frustrace ze scénáristovy nerozhodnosti vybublala na povrch a za přispění polonahých fotek Vignerové se proměnila doslova v krvavou řež.

Pohybovat se v kruhu mezi dvěma ženami se nikdy nevyplácí a člověk na to může doplatit vlastní kůží. O tom se přesvědčil Petr Kolečko, který ne a ne si vybrat. Ačkoliv se na první pohled zdá, že si spokojeně lebedí vedle herečky Denisy Nesvačilové, opak je pravdou. Neustále se i přes svá tvrzení vrací k ex Anetě Vignerové, s níž má syna Jiříčka.

Každé ženě však jednou dojde trpělivost, nechce neustále žít v nejistotě, jestli je ta první nebo druhá. V tom totiž nemá patrně jasno ani on sám. Když přišla řeč na to, kdo s Kolečkem vyrazí na Českého lva, herečka přirozeně předpokládala, že půjde ona. Na hádku bylo během momentu zaděláno, a když všemu nasadila korunu Vignerová, tekla krev. Modelka se patrně cítí nad věcí a ráda pokouší osud. Svému ex totiž poslala pěkně žhavé fotografie, které Nesvačilová naneštěstí viděla. A nejspíše v afektu zakročila.

Kolečko, který má na svědomí několik úspěšných projektů jako třeba seriál Most!, tak málem přišel o krok a skončil s pořezanými prsty. K domu musela přijet policie, která ho následně přepravila do nemocnice. Nicméně trvá na tom, že se jednalo o pouhou nehodu a Denisa ho rozhodně nenapadla. 

„Byl bych nerada, aby se z toho dělala nějaká senzace. Byla to spíše nešťastná shoda okolností. Denisa vyndávala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml si, že v ruce drží nůž, tak jsem si bohužel pořezal ruce,“ řekl Blesku.

Tím však drama neskočilo. Podle webu Expres Kolečko z nemocnice rovnou zamířil za svou ex do jejího bytu, kde si nejspíše lízal rány. „Aneta si dá pár skleniček a pošle Kolečkovi nahé fotky. Ten to nevydrží a jede k ní. Pak se to nějak dozví Nesvačilová (třeba z jeho mobilu), nebo je spolu chytnete vy (bulvár), a je mela. Tento toxický vztah nemůže dlouho vydržet,“ řekl Expresu zdroj, který má ke trojici blízko.

Nesvačilová přece jen nakonec slavila úspěch, pokud to tak lze nazývat. Na předávání cen Českého lva se ukázala po Kolečkově boku, který měl viditelně obvázanou ruku. O jejich incidentu tak není pochyb. Ačkoliv rozdávali úsměvy na všechny strany, nemohli si nepovšimnout zvídavých a lehce výsměšných pohledů, které jejich směrem směřovaly. 

Aféra nyní baví celý internet. Mnozí tento milostný trojúhelník přirovnávají k Vémolovým. Prý je to téměř stejně velký bizár jako neustálé a zapírané nevěry zápasníka. Nyní se naskýtá otázka, kam toto nekonečné kolečko povede. Nezdá se, že by jedna z žen byla z obliga.

Autorský článek, další zdroje: Blesk, Expres

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008