Madonna má nového zajíčka. Čtyřiašedesátiletá zpěvačka randí s o 35 let mladším trenérem boxu

 Celebrity 
05. března 2023 19:39 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Madonna už zase randí s velmi mladým mužem Depositphotos
Čtyřiašedesátiletá zpěvačka Madonna v posledních desetiletích randí zásadně jen se zajíčky. A obvykle jde o mladíky, které tak nějak tahle popová hvězda potká při práci. Obvykle jde o mladé tanečníky, ale tentokrát je to devětadvacetiletý trenér boxu Josh Popper.

Ani jeho ale Madonna nepotkala někde náhodou. Popper údajně trénuje jedno z jejích dětí, takže zpěvačka svého nového zajíčka potkala právě v tělocvičně Bredwiners v New Yorku, kterou Popper vlastní.

Sotva tedy utichla kauza okolo jejího vzhledu a plastikami zdeformované tváře, kterou Madonna předvedla nedávno na udílení hudebních cen Grammy, je Madonna zase v centru pozornosti. Sociální sítě jsou nyní plné jejích fotek s o 35 let mladším trenérem a zpěvačka tak má zase dobrou náladu. Je to totiž sotva něco přes měsíc, co se do médií dostaly informace o tom, že Madonna dostala kopačky od svého tehdejšího třiadvacetiletého milence Andrew Darnella, který si údajně našel dívku svého věku. A to Madonnu, která má zjevné problémy se svým věkem, velmi ranilo. Instagram pak plnila velmi bizarními fotkami a videi, která doslova u jejích fanoušků vzbuzovala zděšení.

Zdroje z jejího okolí dokonce tehdy potvrdily, že Madonna sice od vztahu s mladičkým Darnellem mnoho nečekala, ale že dostala kopačky ve špatný okamžik, protože si zrovna procházela obdobím krize sebedůvěry zřejmě způsobené právě jejími potížemi se stárnutím.

Potíže se stárnutím má ale Madonna už dlouho a zřejmě má pocit, že právě randění se zajíčky jí psychicky pomůže. S Darnellem proto začala chodit jen chviličku poté, co se po třech letech loni rozešla s osmadvacetiletým tanečníkem Ahlamalikem Williamsem.

S muži to Madonně prostě nejde. Slavné bylo její první manželství s oscarovým hercem Seanem Pennem, které se záhy proměnilo v italskou domácnost. Nakonec spolu včetně randění byli jen pět let. Po rozchodu s Pennem chodila Madonna šest měsíců s Johnem Kennedym juniorem, ale to se nelíbilo jeho matce Jackie a nakonec se John přestal líbit i slavné zpěvačce. V roce 1991 chodila Madonna se starším mužem, kterým byl slavný herec Warren Beatty, ale nakonec zjistili, že si vlastně vůbec nerozumí.

O rok později randila Madonna s tehdejší hvězdou Vanillou Ice, a přestože jemu tehdy bylo jen třiadvacet, dal zpěvačce kopačky poté, co vydala svoji kontroverzní knihu Sex. A pak přišla éra mužů černé pleti. V roce 1994 to byl rapper Tupac Shakur a ještě tentýž rok basketbalista Dennis Rodman. Ten později tvrdil, že s ním Madonna chtěla mít dítě. To ale nakonec měla až s hispánským trenérem Carlosem Leonem, se kterým žila mezi lety 1994 až 1997 a narodila se jim dcera Lourdes.  A pak to chvíli trvalo, než byla seznámena s britským režisérem Guyem Ritchiem, se kterým má syna Rocca. Byli spolu celkem osm let, stali se manželi, ale nakonec v roce 2008 přišel rozvod.

A to byl fakticky konec nějakých vážných známostí a Madonna se vrhla na zajíčky. Do roku 2010 chodila se čtyřiadvacetiletým modelem Jesusem Luzem, pak tři roky rovněž se čtyřiadvacetiletým tanečníkem Brahimem Zaibatem a od roku 2018 do 2022 pak s dalším tanečníkem, již zmiňovaným Ahlamalikem Williamsem. Devětadvacetiletý trenér boxu Josh Popper je tak za poslední dekády zdaleka nejstarším mužem v Madonnině ložnici.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Josh Popper | Boxing Coach (@_joshpopper)

Autorský článek, další zdroj: Page Six, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008