Kathy Hilton prozradila, jaký luxusní vánoční dárek dala své přítelkyni Rihanně

 Celebrity 
28. prosince 2022 07:22 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kathy Hilton si s vánočními dárky moc hlavu nelámala Depositphotos
Kathy Hilton, manželka známého hoteliéra Richarda Hiltona matka Nicky a Paris Hiltonových, samozřejmě na vánočních dárcích šetřit nemusí. Jak se ostatně sama pochlubila, obdarovala i svou kamarádku Rihannu, respektive jejího syna.

I když, dost možná by se daly pořídit i luxusnější dárky a taky se tak trochu ukázalo, že si Kathy nad vánočními dárky zase tak moc hlavu neláme. Pro synka zpěvačky Rihanny totiž pořídila elektrického poníka v přepočtu za 12 tisíc korun a když už byla v tom nakupování, koupila ještě další dva pro své dvě vnučky, Lilly-Grace a Teddy Rothschildovy.

Třiašedesátiletá Kathy také pořídila celou řadu levných dárků a mnozí by si asi řekli, že kupovat věci z kolekcí svých dcer je trochu nevkusné. Každopádně Kathy to tak nepřipadá, a tak jako další dárky pro své blízké nakoupila mimo jiné i plyšové boty Nicky Hilton Rothschild's French Sole v ceně přes 4 tisíce korun a rovněž Whistling Stovetop Tea Kettle za 700 korun od Paris Hilton. A je s tím úplně v pohodě. „Jsem hrdá máma, obě dvě moje dívky jsou velmi podnikavé," komentovala svůj sporný výběr Kathy.

A co dala k Vánocům Kathy svým dcerám Nicky a Paris? Obě dostaly také stejný dárek, a to ionizovaný kyslíkový infuzér Le Mieux za 3 tisíce. A sama napsala Ježíškovi, tedy vlastně Santa Clausovi také o nějaký ten kosmetický dárek. A co jiného by to mohlo být, než luxusní parfém Baccarat Rouge, jehož cena se pohybuje okolo 15 tisíc korun.

Nicky a Paris svůj úkol splnily a pozadu nezůstala ani Rihanna. Ta na oplátku Kathy Hilton poslala sadu sportovního oblečení svojí značky Fenty, takže vlastně za dárek neutratila vůbec nic. Holt to mezi celebritami funguje trochu jinak...

Každopádně těsně před Vánocemi se Kathy s dcerou Nicky stihla vydat do Aspenu, což je luxusní horské středisko, vyhledávané milionáři. Obě se tam nechaly pozvat na luxusní zimní večírek, který pořádala módní značka Max Mara. A tam se samozřejmě Kathy Hilton, i Nicky, provdaná za Jamese Rothschilda, cítily jako ryby ve vodě, jak potvrzují fotografie, které Kathy dala na svůj instagramový účet.

Kathy Hilton zkrátka dobře ví, jak to v showbyznysu chodí a její dcery tenhle druh podnikavosti rozhodně podědily po své matce. Kathy totiž začínala jako dětská filmová a televizní hvězda a také byla dlouholetou přítelkyní Michaela Jacksona, a to až do jeho smrti. V roce 1979 se provdala za Richarda Hiltona a kromě Nicky a Paris mu porodila ještě syny Conrada a Barrona.

Být vdaná v miliardářské rodině jí ale nestačilo a v 80. letech a 90. letech začala Kathy provozovat svůj vlastní obchod s dárky a starožitnostmi v Los Angeles. A nakonec začala svoje zboží prodávat i prostřednictvím kabelové televize. V roce 2007 začala s prodejem vlastní kosmetiky a o rok později na trh uvedla vlastní parfém. Od roku 2012 začala navrhovat vlastní kolekci společenských šatů Kathy Hilton, která se prodává ve čtyřech stovkách obchodů po celém světě, včetně těch nejluxusnějších módních domů, jakými jsou Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue a Nordstrom. A společně se svými dcerami se pustily i do designérské práce pro značku Valentino. A od roku 2020 se také začala objevovat po boku svých nevlastních sester Kyle a Kim Richardsových v televizní reality show The Real Housewifes Of Beverly Hills.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Kathy Hilton (@kathyhilton)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008