Dcera Andrey Verešové je krásná po mamince. Modeling ji ale nezajímá, chce získat olympijskou medaili na snowboardu

 Celebrity 
15. prosince 2022 09:49 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Andrea Verešová je pyšnou maminkou krásné a talentované dcery Nextfoto
Modelka Andrea Verešová se nedávno pochlubila společnou fotkou se svou patnáctiletou dcerou Vanessou a na první pohled je jasné, že jablko nepadlo daleko od stromu. Vanessa je krásná po mamince, ale modeling se rozhodně dělat nechystá.

Vanessa Volopichová se sice se svojí slavnou mámou nechá tu a tam přemluvit na nějaké to focení, jinak má ale o své budoucí profesi úplně jasno. Ve svých patnácti je totiž velmi talentovanou a také velmi pracovitou snowboardistkou, a tak je docela dost možné, že jednou bude ze snowboardingových soutěží vozit medaile stejně jako Ester Ledecká nebo Eva Adamczyková.

A tak se není co divit, že je Andrea Verešová hrdou mámou, která se svojí talentovanou a také krásnou dcerou chlubí skoro všude, včetně sociálních sítí. Navíc Verešová má s manželem Danielem Volopichem ještě syna Daniela, který po vzoru své sestry také zkouší prorazit ve snowboardingovém sportu.

Verešová s manželem jsou vášnivými lyžaři, a tak logicky vedli svoje děti k zimním sportům odjakživa. Stejně tak tomu bylo i v případě Janka Ledeckého, který se i s rodinou dokonce přestěhoval na hory, aby mohla Ester kdykoliv trénovat.

A tak stejně jako kdysi Ester Ledecká má i Vanessa Volopichová už teď jasno. Chce být profesionální sportovkyní a jejím hlavním cílem je závodit na zimní olympiádě v disciplíně, kterou tak tvrdě trénuje, a tou je snowboardingový freestyle. A kdo by to do krásné dívky s dlouhými vlasy na společné fotce s maminkou Andreou Verešovou vůbec řekl.

Modelka před několika dny samozřejmě nechyběla ve Špindlerově Mlýně, kde se slavnostně otevírala nová zimní sezóna. A Verešová s rodinou prakticky nikdy nechybí. "Špindlerův mlýn považuji za svůj druhý domov. Trávíme zde s rodinou spoustu času. Děti zde trénují a manžel je zde pracovně vázán jako člen představenstva Ski Areálu," prozradila Verešová. Vanessa i její bratr tak mají pro svoje sportovní kariéry ty nejlepší podmínky.

Sama Andrea Verešová se na svém Instagramu ale kromě své krásné a talentované dcery taky občas pochlubí svým kuchařským uměním, i když sama si asi kvůli postavě svůj vyhlášený štrúdl dá jen občas. Nejednou ostatně prohlásila, že si postavu udržuje striktním jídelníčkem a mnohdy se spokojí jen s vůní jídla. Ráda ale vymýšlí nové recepty, a tak dokázala obzvláštnit i tradiční recept na tento jablečný dezert. Snad i z toho důvodu, že v její rodině se najde dost nadšenců do jejího pekařského umění.

V čem tedy spočívá tajemství skvělého štrúdlu Andrey Verešové, který můžete třeba vyzkoušet i teď o Vánocích? Slavná modelka má dvě ingredience, které se běžně do štrúdlu nepřidávají. Ale ona je naopak využívá pravidelně. Na jablka nasype buď rozdrcené piškoty, nebo je popráší nastrouhaným kokosem.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008