Zemřela Kirstie Alley, hvězda filmu Kdopak to mluví. Její filmový kolega John Travolta vyjádřil velký smutek

 Celebrity 
06. prosince 2022 21:13 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka zemřela po krátkém boji s rakovinou v 71 letech Wikimedia Commones / Photo by Alan Light
Svět zastihla smutná zpráva o smrti herečky Kirstie Alley, která se proslavila svou rolí ve filmu Kdopak to mluví. Zemřela po krátkém boji s rakovinou v 71 letech. O její smrti informovaly v pondělí její děti. Herecký kolega John Travolta byl touto zprávou zdrcen.

Když se objevily zprávy o smrti herečky Kirstie Alley, fanoušci filmů Kdopak to mluví vyjádřili svůj smutek. Na ikonickou trojdílnou sérii se totiž diváci dívají dodnes. Hereččinu smrt potvrdily magazínu People v pondělí večer její děti:

„S lítostí vám oznamujeme, že naše neuvěřitelná, energická a milující matka zemřela po boji s rakovinou, která byla teprve nedávno objevena,“ stojí v prohlášení True a Lillie Parkerových. „Byla obklopena svou nejbližší rodinou a bojovala odhodlaně, takže nám zanechala jistotu své nekonečné radosti ze života a jakýchkoliv dobrodružství, která nás čekají. Jakkoli byla ikonická na obrazovce, byla ještě úžasnější matkou a babičkou.“

Prohlášení končí tím, že True a Lillie děkují jejím fanouškům: „Děkujeme vám za vaši lásku a modlitby a žádáme, abyste v této těžké době respektovali naše soukromí.“ Prohlášení bylo také sdíleno na hereččině Instagramu.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Kirstie Alley (@kirstiealley)

 

V návaznosti na zprávy o její smrti jí vzdal na svém Instagramu hold přítel a bývalý kolega John Travolta, který se stal jejím partnerem ve zmíněném filmu Kdopak to mluví. „S Kirstie jsem měl jeden z nejzvláštnějších vztahů, jaké jsem kdy měl. Miluju tě Kirstie,“ napsal u snímku zesnulé hvězdy. „Vím, že se ještě uvidíme.“

Herečka Jamie Lee Curtis také vyjádřila lítost a napsala, že je smutné slyšet o její smrti. „Byla skvělá komická filmařka,“ napsala Curtis. „Dohodli jsme se, že se v některých věcech neshodneme, ale měli jsme mezi sebou vzájemný respekt a spojení.“

Alley se proslavila v roce 1987, kdy hrála jako Rebecca Howe v pořadu Na zdraví. Za roli v bostonském seriálu v roce 1991 získala Zlatý glóbus za nejlepší herečku a Emmy za vynikající hlavní herečku. Podruhé získala cenu Emmy za ztvárnění Sally Goodsonové ve filmu Davidova matka v roce 1994, jak uvádí web Rolling Stones.

Objevila se v televizních pořadech, včetně Veroničiny svůdnosti (1997-2000), Fat Actress (2005), Kirstie (2013-2014) a Scream Queens (2015-2016), stejně jako ve filmech jako Star Trek II: Khanův hněv (1982), Letní škola (1987), Kdopak to mluví (1989), Malé dohazovačky (1995) a Krása na zabití (1999).

V posledních několika letech čelila určité kontroverzi kvůli své politické příslušnosti. Během voleb v roce 2016 podpořila Donalda Trumpa a později řekla, že již nepodporuje ani jednoho kandidáta. Poté ještě jednou podpořila Trumpa před volbami v roce 2020.

Autorský článek, další zdroje: People, Rolling Stones, Instagram

Témata: Kirstie Alley, smrt
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008