Netflix představil trailer seriálu Harryho a Meghan. Dokument ukáže celou řadu fotografií, které dosud veřejnost neměla šanci vidět

 Seriály & Filmy 
05. prosince 2022 12:50 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Fanoušci budou zřejmě zklamaní. Seriál žádná velká odhalení nepřinese Netflix / volný zdroj
Harry a Meghan podepsali mnohamilionovou smlouvu s Netflixem už v roce 2020, prakticky jen chvíli poté, co se odloučili od britské královské rodiny. Nějak si na živobytí ostatně vydělávat musejí. Dlouho očekávaná dokumentární série Harry & Meghan se konečně dočkala zveřejnění traileru.

A v této souvislosti téměř okamžitě začaly na veřejnosti prosakovat různé podrobnosti a také pikantnosti velmi očekávané šestidílné dokumentární série. Protože jak samotný Harry v traileru říká, seriál má ukázat, co se dělo za zavřenými dveřmi.

Fanoušci kontroverzního páru se tak mimo jiné dozví něco o Harryho posedlosti hrou na kytaru. Hned v úvodu traileru je ostatně série černobílých fotografii a hned na několika z nich je Harry zachycen s kytarou v ruce. A na jedné dokonce romanticky hraje Meghan v trávě dozajista nějakou milostnou píseň.

Dokument vůbec ukáže celou řadu fotografií, které dosud veřejnost neměla šanci vidět. Otázkou je, zda budou tak pikantní, jak si mnozí fanoušci Harryho a Meghan nebo odpůrci královské rodiny přejí. Trailer totiž ukazuje fotky z Afriky, záběry u vody, s oblíbeným bíglem a celou řadu snímků z běžného života páru.

Co ale všechny naplňuje nadějí, že šestidílná série skutečně přinese nějaké pikantnosti od královského dvora, je fotografie Williama a Kate, která se v traileru objevuje hned poté, co sám Harry říká, že „nikdo neviděl, co se děje za zavřenými dveřmi.“ Takže snad dokument skutečně prozradí nějaké podrobnosti o špatných vztazích mezi Harrym a Meghan na straně jedné a Williamem a Kate na straně druhé.

Už to sice vypadalo, že Netflix vysílání série pozdrží, nakonec je tedy ale trailer na světě a vypadá to, že série se začne vysílat od 8. prosince. Otazníky budí ale skutečný obsah dokumentu. V poslední době se totiž objevovaly informace, že série bude spíš takovou reality show nebo pohledem do domácnosti Harryho a Meghan, což by dozajista všechny hodně zklamalo. Sama Meghan to před několika týdny moc nevylepšila, když pro časopis The Cut řekla: „Část mého života, kterou jsem nemohla sdílet a kterou lidé neměli možnost vidět, je náš milostný příběh. Žádná média nečtu, takže nevím, o čem se spekuluje.“ A to naznačuje jediné. Dokumentární série nejspíš žádné velké pikantnosti nepřinese a bude se spíš soustředit na vztah Harryho a Meghan jako na osudový milostný příběh.

A to je možná také důvod, proč Netflix s uvedením série tak dlouho váhal. Všichni chtějí vědět, jak to doopravdy bylo, ale místo toho zřejmě fanoušci dostanou jen červenou knihovnu. Přesto mají Harry a Meghan s Netflixem uzavřenou mnohamilionovou smlouvu na celou řadu projektů. Tu podepsali prakticky hned poté, co utekli od královské rodiny. Podle smlouvy budou v nadcházejících letech točit další dokumenty, a dokonce i hrané filmy a dětské pořady. To nastane pravděpodobně hned, jak jejich dvě děti Archie a Lilibet trochu povyrostou.

Fanoušci tak musí doufat, že nějaké pikantnosti se alespoň dočtou v chystaných memoárech. Knihu totiž napsal Harry a jmenuje se Spare. Kniha vyjde v lednu příštího roku. Vydavatelství slibuje, že kniha skutečně obsahuje i některá odhalení dosud utajovaných skutečností, nicméně samo rovněž uvádí, že bude také o věčné síle lásky. Takže co se skutečně dělo za zavřenými dveřmi, pokud vůbec něco, se příznivci Harryho a Meghan asi nikdy doopravdy nedozví.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Netflix US (@netflix)

Autorský článek, další zdroj: Elle

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve