Žilková a Stropnický znovu před soudem: Napětí by se dalo krájet, nyní se soudí o výživné na dceru

 Celebrity 
16. listopadu 2022 16:07 / Pavla Krejčí
  63
📷
1 fotografie v galerii
Stropnický a Žilková se soudí o výživné na dceru NextFoto
Veronika Žilková a její exmanžel Martin Stropnický pokračují v soudních tahanicích. Herečka mu nemůže přijít na jméno, proto mu nehodlá nic usnadňovat, ba naopak na jeho adresu nešetří hanlivými komentáři. Nyní u soudu řešili, jak budou finančně řešit budoucnost nezletilé dcery Korduly.

Není tajemstvím, že Veronika Žilková v podstatě žije veřejným životem. Společnost pravidelně zásobuje informacemi ze soukromého života, ať už na sociálních sítích nebo v rozhovorech. Nyní sdílela snímek, k němuž napsala, že se právě chystá na soud.

„Jedu k soudu, soudit se budu s někým, komu jsem porodila dvě děti... Zvláštní pocit,“ informovala u fotografie, na níž se snaží o zamyšlený výraz. Soudy nejsou nikdy příjemné, proto je pochopitelné, že se necítila zrovna příjemně. O to víc, když se soudí s mužem, se kterým strávila pomalu dvacet let života.

Atmosféra na místě však byla ještě horší. Na videu, které sdílel Blesk, je patrné, jaké napětí mezi bývalými partnery vládlo. Po příchodu Stropnického nepadl pozdrav, natož úsměv. Slavná dvojice kolem sebe našlapovala, jako by byli dvě naprosto cizí osoby. Velvyslanec sem tam vrhl na Žilkovou zamyšlený a nejistý pohled, ta se naopak jakémukoliv očnímu kontaktu vyhýbala. Napětí by se opravdu doslova dalo krájet.

Žilková dorazila ve společnosti své právničky a v rozhovoru s Bleskem objasnila důvod konání soudního přelíčení. „Jde o to, kdo bude jak financovat budoucí práci naší dcery a podílet se na financování jejího koně. Zatím pan Stropnický nic nepřispívá a já jsem si na jeho provoz musela půjčit,“ řekla.

Součástí jednání mělo být i majetkové vyrovnání. Jak si však herečka posteskla, neodnese si z mnohamiliónového majetku téměř nic. „Majetkové vyrovnání mezi námi nebude, protože máme předmanželskou smlouvu. To znamená, že pan Stropnický si odnese všechny miliony, které vydělal jako ministr a následně velvyslanec a já, která se kvůli němu vzdala hraní, si ponechám svůj starobní důchod,“ dodala herečka. Martin Stropnický odmítl situaci blíže komentovat: „Já jsem dorazil k soudu, a ne rozdávat rozhovory,“ řekl pouze.

Vztahy jsou v jejich veliké rodině na bodu mrazu. Ačkoliv se vesměs každý snaží zachovat neutrální postoj, Žilková neustále musí rýpat do vosího hnízda. Svůj postoj vyjádřil i Matěj, syn Stropnického z předchozího vztahu.

Žilková natočila video, v němž vyjadřuje podporu kandidátce na prezidentku Danuši Nerudové. Namísto vyjádření podpory však video vyznívalo jako útok na Stropnického, jelikož mu vyčetla výši platu, milenku i vztahy v rodině. Tímto veřejným vystoupením chtěla dát na vědomí, že ho rozhodně ve volbách nepodpoří.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova

„Zaznamenal jsem, že paní Žilková podpořila paní Nerudovou, ale to video jsem neviděl. Já si totiž od určité doby videa s Veronikou nepouštím, protože člověk nikdy neví, co v nich bude,“ prozradil Matěj Stropnický Expresu.

Autorský článek, další zdroje: Blesk, Expres, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod