Zdravotní krize v rodině Habery. Pavol je po operaci kolene, tři měsíce nebude chodit. Jeho manželka Daniela Peštová prochází menopauzou a ztratila chuť na sex

 Celebrity 
09. listopadu 2022 13:50 / Pavla Krejčí
  2
📷
1 fotografie v galerii
Habera je po operaci kolene NextFoto
U legendárního Habery se v poslední době každý potýká se zdravím. Ačkoliv poměrně nedávno vesele skotačil a nezdálo se, že by měl problémy s pohyblivostí, nyní leží v nemocnici po plánované operaci kolene. Stáří se však nevyhýbá ani jeho partnerce Daniele Peštové (52), ta otevřeně promluvila o menopauze.

Známý porotce pěvecké soutěže SuperStar, který nejde pro kritiku daleko, Pavol Habera (60), vyděsil svoje fanoušky. Nasdílel totiž fotografii z nemocnice, na níž má obvázané koleno. Ihned se strhla vlna obav o zdraví legendárního zpěváka. Habera však přiznal, že se nejedná o nic vážného ani náhlého. I Haberu totiž dohání stáří, operace kolene byla plánována. Ačkoliv s věkem získal mnohem větší charisma a sexappeal, idol slovenského původu už přece jen není nejmladší a i jeho trápí různé neduhy.

„Když nemáte ve čtvrtek, co dělat. Plánovaná odstávka,“ zavtipkoval pod snímkem Habera, který se proslavil džínovými šortkami. Ty sice dávno zahodil, ale občas svoje nožky znovu předvede. Jako třeba teď.

Odstávka bude dlouhá, léčit se má prý až několik měsíců. Mezitím musí pohyb omezit opravdu na minimum. Jak uvádí deník Expres, dát kolenní kloub do kupy může trvat po náhradě menisku klidně až tři měsíce. Není to poprvé, co Habera skončil v nemocnici. V roce 2011 mu v pražské vojenské nemocnici měli operovat hemoroidy způsobené častým sezením. Inu, otázkou je, který ze zákroků mu byl příjemnější.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Pavol Habera (@pavolhabera)

 

O Haberu se teď bude starat jeho půvabná partnerka Daniela Peštová. Té se jistě hodí do krámu, že bude pohybově omezen. I krásnou modelku totiž trápí následky stárnutí. Ačkoliv vypadá stále dokonale, prochází menopauzou. Ta ji zaskočila natolik, že se chvíli obávala, zdali není těhotná. Největším šokem pro ni byla ztráta chuti na sex, pokles libida prý přišel dokonce ze dne na den!

„Menopauza přišla mnohem dřív, než jsem čekala,“ začala téma v podcastu Big Questions a následně otevřeně přiznala. „Aspekt, který mě určitě nejvíc překvapil, je pokles libida. Nečekala jsem, že se to stane v podstatě přes noc. A to mi překáželo úplně nejvíc z těch různých příznaků.“ 

Téma menopauzy pro ni není tabu. Otevřeně o ní mluví a ráda by otevřela oči i ostatním ženám, které tímto obdobím prochází. „O čem jiném by měl člověk mluvit než o tom, co právě zažívá, protože to téma zná. Zdá se mi, že je to pořád téma, které se tabuizuje. Stárnutí, pokud budeme mít to štěstí, se bude týkat každého z nás a neberu to jako něco negativního. Jsem vděčná, že se mi to děje, protože když stárnu, tak žiju. To, v jaké fázi života jsem, není něco, co bych měla skrývat, a snad to pomůže i ostatním ženám,“ svěřila se Daniela Super.cz.

Nutno ocenit, že se Daniela o menopauze nebojí upřímně hovořit. Jedná se nepochybně o téma, o kterém mnoho žen nechce mluvit, stydí se nebo se situací snaží smířit samy v soukromí.

Autorský článek, další zdroje: Expres.cz, Super.cz, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod