Gwen Stefani propadla plastikám. Dvaapadesátiletá zpěvačka už není téměř k poznání

 Celebrity 
17. září 2022 09:02 / Mirka Malá
  34
📷
1 fotografie v galerii
Před časem ještě Gwen Stefani vypadala normálně Depositphotos
Fanoušci byli hodně překvapení, když se Gwen Stefani objevila v televizní show Setha Meyerse. Její tvář je doslova znetvořená plastickými operacemi a oblíbená zpěvačka je skutečně k nepoznání.

Pořád je to sice ta Gwen Stefani s platinovými vlasy, ale v jejím obličeji nezůstalo nic, co by připomínalo její původní krásnou tvář. Dvaapadesátiletá zpěvačka zjevně propadla plastickým operacím, které z ní udělaly úplně jiného člověka.

Fanoušci, kteří si ji pamatují ještě z časů slavné kapely No Doubt a zůstali jí věrní i jako sólové zpěvačce, jsou z toho doslova v šoku. Jeden dokonce na YouTube napsal: "Jsem celoživotní fanoušek Gwen a nepoznal jsem ji. Jsem tak zmatený."

Další komentáře pod videem z televizní show na sebe nenechaly dlouho čekat a nesly se v podobném duchu. Další fanoušek například napsal: "Bez jmenovky na televizní obrazovce byste vůbec nevěděli, že je to Gwen Stefani!" A jiný fanoušek prostě konstatoval: "Je doslova k nepoznání." A podobné komentáře si Gwen přečetla i na svém instagramovém účtu.

Gwen Stefani tak začala silně připomínat Madonnu, která ze sebe díky plastikám udělala osmnáctiletou lolitku. A Gwen Stefani k tomu teď nemá vůbec daleko. Čelo zjevně vyplněné botoxem má nehybné, její rty jsou očividně hodně napíchané, úprava očí je zjevná na první pohled a neschovají to ani dlouhé, umělé řasy. A v neposlední řadě jasné výplně ve tvářích. Jediné, co z původní Gwen zůstalo stejné, je nejspíš jen její nos.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Late Night with Seth Meyers (@latenightseth)

 

A to kdysi bývala Gwen módní ikonou. A to už za časů, kdy ještě zpívala s kapelou No Doubt, která se do hudební historie zapsala hity jako Don´t Speak, Just a Girl či Hey Baby. V roce 2004 se Gwen po rozchodu s baskytaristou kapely Tonym Kanalem rozhodla pro sólovou kariéru, která byla doslova veleúspěšná.

Její debutové album Love.Angel.Music.Baby bylo obrovským hitem a Gwen dokonce díky názvu desky založila vlastní módní značku L.A.M.B., která se stala obratem velmi oblíbenou. Gwen za svojí sólovou kariéru posbírala řadu ocenění a zdálo se, že z ní bude jednou hudební legenda.

Pak se ale nakonec vdala za rockera Gavina Rossdala, ze skupiny Bush. V letech 2006, 2008 a 2014 mu porodila postupně tři syny, než se jejich manželství v roce 2015 hořce rozpadlo. Stalo se tak poté, co Gwen našla v tabletu jednoho ze synů videa, která si Rossdale natáčel při laškování s jejich chůvou.

Ještě téhož roku se ale Gwen Stefani v roli porotkyně pěvecké reality show The Voice potkala s countryovou hvězdou Blakem Sheltonem a loni si ho taky na jeho ranči vzala. Od té chvíle je Gwen prakticky profesionální porotkyní, i když se Sheltonem napsala hned několik hitů, které Shelton vydal na svých deskách, sama Gwen vydala ale poslední album v roce 2017, nicméně to byla "jen" vánoční deska.

Gwen Stefani se zkrátka v posledních letech věnuje hlavně porotcování v televizních show a v neposlední řadě také lukrativní rezidentuře v Las Vegas, která trvá už od roku 2018. I když už dlouho nenatočila řádné studiové album, je zkrátka pořád pop ikonou, kterou fanoušci milují. Teď se ale budou muset smířit s tím, že i Gwen podlehla ošidnému kouzlu plastických operací, díky kterým se skutečně změnila k nepoznání. Zkrátka Gwen Stefani je už podobně jako Madonna jen karikaturou sebe sama.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008