Jennifer Aniston ukázala perfektní postavu v bikinách a prozradila, že drží dietu 16/8

 Celebrity 
17. srpna 2022 12:00 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jennifer konečně postovala několik fotek z dovolené Depositphotos
Jennifer Aniston zrovna nepatří k herečkám, které by vystavovaly na Instagramu každý den. Nedávno byla sice s partou přátel na dovolené na Bahamách, ale fotkami se nechlubila. Až nyní zveřejnila pár fotografií z další dovolené, na kterých se má opravdu, čím chlubit.

Je jí třiapadesát a postavu má jako proutek. A dokonce se na rozdíl do celé řady celebrit nebojí sluníčka. Většina hereček a zpěvaček se totiž sluníčku vyhýbá, aby se jejich pleť a kůže nepoškodila a nestárla předčasně.

Jennifer si ale na dovolené užívala opalovačku přímo na pláži a na pomoc si vzala jen slamák. Ale nejsou to rozhodně jen geny, díky kterým má herečka tak skvělou postavu. Je za tím spousta práce, především pak pravidelné cvičení a také dieta.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Tak jaký režim si Jennifer Aniston naordinovala? Upřímně řečeno, pro nás obyčejné lidi, kteří chodí ráno do práce a večer z práce, to rozhodně není. Ale Jennifer si může dovolit ráno vstát a vypít horkou citronovou vodu. Věda sice nikdy nepotvrdila, že by to k něčemu bylo, ale rozhodně to neublíží. Pak si dá smoothie nebo avokádo nebo vajíčka na všechny možné způsoby. Následně přijde poté, co si odbyde nějaké ty povinnosti, na řadu meditace, což je podle jejích vlastních slov nejoblíbenější část dne.

Důležitou součástí úspěchu je samozřejmě dieta. Jennifer dodržuje dietu známou jako 16/8. Říká se tomu také přerušovaný půst. V praxi to znamená, že můžete například přestat jíst úplně v určitou večerní hodinu a pak vynechat snídani, což je přesně to, co Jennifer Aniston nejčastěji dělá. Voda s citronem nebo smoothie je to jediné, co si obvykle dá. Jinými slovy, v rámci této diety prostě 16 hodin z každého dne nejíte nic, a pak máte 8 hodin na to, abyste snědli vše, co potřebujete. Prakticky bez omezení. Pokud tedy například přestanete jíst v osm večer, další jídlo si můžete dát až v poledne následujícího dne.

I tak se ale v osmihodinovém okně Jennifer rozhodně necpe hamburgery. I taková dieta totiž předpokládá, že se nebudete cpát nezdravými potravinami, a tak to dělá i Jennifer. Zkrátka postava je vždy dílem odříkání, a to i v případě slavné herečky.

Jennifer ještě k tomu všemu také pravidelně cvičí. Nedávno přiznala, že se dala i na lezení po stěně. Dělá to z toho důvodu, že změnu cvičebních plánů považuje za velmi důležitou. Cvičit pořád to samé totiž časem omrzí i tělo a svaly a začne to celé být kontraproduktivní. Takže Jennifer se snaží překvapovat své svaly, jak jednou sama řekla, aby cvičení pro její tělo mělo stále ty kladné přínosy, které má mít.

No a v neposlední řadě Jennifer Aniston nezanedbává ani péči o pleť. Její fanynky ale budou dozajista překvapeny, když zjistí, že Jennifer to s péčí o obličej zrovna dvakrát nepřehání. Prozradila, že používá mýdlo a vodu a ráno jen klasický denní krém s SPF. Tvrdí totiž, že nejdůležitější pro obličej není to, co nanášíte na něj, ale co dodáváte do těla.

Takže jak to dělá? Přidává kolagenový peptidový prášek do svého ranního smoothie, což je podle ní ten zásadní krok. "Obvykle si dám koktejl s nějakým čistým proteinem, pak banány, borůvky, mražené třešně, stévii, zeleninový mix, maca prášek a trochu kakaa,“ prozradila herečka. "Existuje kolagenový peptid, který doslova miluju. Vidím rozdíl! Moje nehty jsou silnější a pleť je zářivější. Prostě to funguje tak nějak zevnitř."

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008