Rok plný zvratů v životě popové princezny Britney Spears

 Celebrity 
15. srpna 2022 08:09 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Britney Spears se tento rok rozhodně nenudí. Po prodělaném potratu znovu plní mediální plátky.  Depositphotos
Devadesátkový americký idol většiny té dobou dospívajících dívek zažívá velice turbulentní rok a to je teprve srpen.

Popová princezna, která v uplynulých letech bojovala o vymanění se z područí zákonného opatrovnictví, které měl svěřené její otec, znovu rozpoutává vášně.

Co se vlastně stalo

Britney Spears nastartovala kariéru už jako malá holčička na Disney kanálu, který produkoval pořady pro dětské publikum. Děti, které v těchto pořadech účinkovaly, byly známé jako součást Mickey Mouse Club. Určitě budete znát pár dalších celebrit, jejichž kariéru účinkování v Mickey Mouse Clubu proslavilo. Jsou tím například Justin Timberlake, Mila Kunis, Christina Aguilera či Ryan Gosling.

Britney byla po docela dlouhou dobu ve své kariéře úspěšná, avšak marnivost a hrabivost jejich příbuzných ji bohužel doháněla k tomu, aby dělala to, co už ji netěšilo jen za vidinou vyšších zisků. Není tedy žádným překvapením, že se záhy objevily problémy.

Vzlety se střídaly s pády a ještě tvrdšími pády. V tomto mezi období se stihla několikrát vdát a skoro vzápětí rozvést. Za manžela pojala doprovodného tanečníka a pořídila si s ním rodinu, dva chlapce. A pak přišel pád na naprosté dno. Následovaly léčebny a už ono zmíněné zákonné opatrovnictví. Bohužel zpěvačka přišla i o své děti, které z preventivních důvodů a po vzájemné dohodě byly svěřené do výhradní péče bývalého manžela, jejich otce s tím, že Britney bude vyplácet tučné výživné jak pro děti, tak exmanžela.

Lepší časy na obzoru

Koncem minulého roku se Britney opatrovnictví dokázala po dlouhých skoro 14 letech zbavit a najevo začínaly vyplouvat děsivé podmínky, které v průběhu opatrovnictví musela Britney dodržovat. Patřilo k nim například to, že nesměla vstoupit do dalšího manželství nebo že nesměla otěhotnět a musela pracovat na projektech, o které nestála.

V průběhu opatrovnictví se Britney zamilovala do dalšího ze svých doprovodných tanečníků. tentokrát do o dost mladšího Sama Asghariho. Ten byl po čas průběhu soudního řízení o zrušení opatrovnictví její velkou podporou.

Po vyhraném soudu, kdy Britney oficiálně nabila svobody nad svým životem, se dvojice zasnoubila. Ještě před tím, než došlo na veselku, se zpěvačka prostřednictvím instagramového příspěvku pochlubila, že očekává své třetí dítě.

Radost dvojici ale dlouho nevydržela. O několik týdnů později pár oznámil, že o nenarozené miminko přišel. Drobné rozptýlení přišlo v podobě plánování svatby, které se pak odehrála počátkem června. Na svatbě z pochopitelných důvodů nebyl přítomný zpěvaččin otec, který po léta držel pevně v rukou její osud. Co však pro některé mohlo být překvapením, byla absence Britneyiných synů.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Trochu se přiostřuje

Důvod jejich absence je v těchto dnech hojným tématem zahraničních bulvárních plátků. Na vině je prý místy až nevkusné odhalování jejich matky na sociálních sítí. Jejich otec, bývalý tanečník Kevin Federline, si pustil pusu na špacír, a ačkoliv Britney po celou dobu ostře sledovaného soudu o zrušení opatrovnictví a v cestě za štěstím veřejně podporoval, nyní trochu obrací. To, co se dříve řešilo jen za zavřenými dveřmi, proniká v dnešních dnech na veřejnost.

Tanečník v příspěvku do médií okomentovat příspěvky, které Britney na sociální sítě umisťuje, jako nevhodné od matky dvou dospívajících synů. Ti se pak musejí ve škole potýkat se šikanou. I proto nejsou aktuálně s matkou v kontaktu.

Autorský článek, další zdroje: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008