Martina Pártlová končí s mateřskou. Nový song má provokativní název Si to udělám sama

 Celebrity 
07. července 2022 16:49 / Mirka Malá
  1
📷
3 fotografie v galerii
Martina Pártlová končí s mateřskou Warner Music / volný zdroj
Dítě po čtyřicítce, podstatně mladší partner a teď ještě nový song s provokativním názvem Si to udělám sama. To je v kostce zhruba poslední rok života zpěvačky Martiny Pártlové, která po roce končí s mateřskou.

V roce 2008 se zúčastnila soutěže X Factor, ale skončila čtvrtá. Loni v červnu porodila svoje první dítě, krásnou dceru Stellu, jejímž otcem je o 14 let mladší hudebník Josef Vařeka, a letos v květnu Martina Pártlová oslavila třiačtyřicáté narozeniny. Nic z toho ale neznamená, že by se zpěvačka už na svoji kariéru vykašlala. Naopak.

Pártlová sice strávila s malou Stellou na mateřské celý rok, teď má ale novou písničku s názvem Si to udělám sama. Její nový singl se zdánlivě provokativním názvem předznamenává vydání EP.

Hudbu k nové písničce napsal producent Marcus Tran, autorem textu je zpěvák a Martinin přítel Josef Vařeka. Současně se singlem vydává zpěvačka i klip v režii Vladimíra Špičky. "Text je inspirovaný naší společnou domácností. Větu 'Já to pak udělám…' slyším od svého partnera tak často, až nás to inspirovalo k nápadu na text. A všechno se to nakonec objevilo i v klipu k písničce,“ řekla nám o svižném letním singlu s trochou nadsázky Martina Pártlová.

Martina Pártlová je nejen jednou třetinou populárního seskupení 3v1, které spolu s ní tvoří herečky Veronika Arichteva a Nikol Leitgeb, dříve známá pod svým dívčím jménem Štíbrová, které natáčí stále nové scénky, ale daří se jí také jako influencerce.

Přestože byla Pártlová v X Factoru už v roce 2008, svůj první singl vydala až v roce 2015. Později začala vystupovat jako host se skupinou Čechomor, se kterou mimo jiné nazpívala velmi úspěšný singl Mamko, nedávej mě. Teprve loni v únoru, kdy už byla těhotná, prozradila, že je ve vztahu s mladším a extravagantním kytaristou skupiny Koblížci Josefem Vařekou. Pártlová tehdy uvedla, že jejich vztah je tak vážný, že dítě společně plánovali a naštěstí se vše povedlo velmi brzy.

Letos v létě už ale Pártlová se svou dcerou Stellou moc společného času nestráví. S Markem Ztraceným totiž jede na jeho Tour de léto 2022, kde se představí v samostatném setu, v němž písnička Si to udělám sama rozhodně zazní. Kromě toho má Pártlová také naplánované koncerty s Čechomorem.

Autorský článek, další zdroj: Warner Music

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod