Sharon Stone prozradila šokující tajemství. Má za sebou devět potratů

 Celebrity 
26. června 2022 12:15 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vždy se usmívá, ale má za sebou mnoho těžkých životních okamžiků Depositphotos
Bývala sexy symbolem, kterému by neřekl ne snad žádný muž. I ve svých čtyřiašedesáti letech stále platí za krásnou ženu, která ale dosud skrývala šokující tajemství. Mateřství jí bylo odepřeno díky devíti potratům.

Legendární herečka nevyzradila svoje životní tajemství v žádném ostře sledovaném televizním interview, nýbrž na Instagramu, kde chtěla podpořit hvězdu americké verze Stardance Petu Murgatroyd, jež na sociální síti informovala fanoušky o svých třech potratech.

"My jako ženy nemáme fórum, kde bychom diskutovaly o hloubce této ztráty. Ztratila jsem kvůli potratům devět dětí. Není to žádná maličkost, fyzicky ani emocionálně. Jsme nuceny snášet to samy a tajně s určitým pocitem selhání. Místo aby se nám dostalo tolik potřebného soucitu, empatie a uzdravení, které tak potřebujeme," napsala Sharon Stone.

Hvězda mnoha filmů také napsala, že "ženské zdraví a kondice byly ponechány v péči mužské ideologie, která je přinejlepším laxní a ve skutečnosti ignorantská a násilně utlačující.“

Sharon o svých potratech mluvila už dříve, nikdy ale nezmínila jejich počet. Pokaždé potratila kvůli  autoimunitnímu onemocnění a endometrióze, což je bohužel velmi časté gynekologické onemocnění vedoucí k neplodnosti. Zjednodušeně řečeno to znamená, že se buňky sliznice dutiny děložní  nacházejí i mimo dutinu děložní, kde pak následně vznikají chronické záněty.

Herečka o svých potratech psala také ve své loňské autobiografii. Tam popsala i svůj poslední strašný zážitek s potratem. "Když jsem ztratila své poslední dítě, absolvovala jsem 36 hodin porodu bez porodu. Sestry se mnou dokonce zůstaly, i když měly volný den. Jinak bych tam zůstala sama."

I Sharon Stone je důkazem, že být sex symbolem a mít úspěch nic neznamená a život přináší spoustu neštěstí i lidem, které celý svět obdivuje a mnohdy i závidí. Nakonec se ale Sharon podařilo stát se hned trojnásobnou maminkou. Svého nejstaršího syna Roana, kterému je dnes 22 let, stihla adoptovat ještě s exmanželem Philem Bronsteinem v roce 2000. O čtyři roky později se ale manželství rozpadlo a Sharon Stone už sama adoptovala další dva syny, dnes sedmnáctiletého Lairda a o rok mladšího Quinna. Nedávno také na svém instagramovém účtu zveřejnila legrační video, na kterém je v kuchyni se synem Lairdem.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Sharon Stone (@sharonstone)

V květnu byla Sharon Stone hvězdou nejslavnějšího filmového festivalu světa v Cannes, kam je pořadateli zvána pravidelně každý rok. Stále pracuje a letos hostovala v oblíbeném seriálu Letuška. Natočila film Beauty a dokončeno je už také natáčení snímku s názvem What About Love, ve kterém hraje s Andym Garciou.

Autorský článek, další zdroje: Instagram, New York Post - Page Six

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008