Britney Spears předvedla na své vlastní svatbě sexy tanec jen v kalhotkách

 Celebrity 
13. června 2022 11:44 / Mirka Malá
  7
📷
1 fotografie v galerii
Britney má za sebou divokou svatbu Depositphotos
Zpěvačka Britney Spears sice tvrdila, že před svatbou se svým o dvanáct let mladším kolouškem Samem Asgharim měla panickou ataku. Na svatebním večírku to však vidět nebylo.

Britney Spears to na svatebním večírku rozjela. Odhodila svoje luxusní svatební šaty od Versace i závoj, dokonce i boty a jen v kalhotkách a hodně těsném sáčku to pořádně roztočila na tanečním parketu. Později se k ní přidala i zpěvačka Madonna, kterou Britney jako svoji dávnou kamarádku pozvala. Ostatně tyhle dvě dohromady proslavil jejich polibek přímo na pódiu během udílení cen MTV Awards v roce 2003.

Britney kromě fotky na svém instagramovém účtu, na které je rozdivočelá na tanečním parketu v sexy póze, zveřejnila i zhruba minutové video se sestřihem ze své svatby. Nejprve se na něm ještě ve svatebních šatech líbá s manželem, později už to společně s Madonnou roztáčí na parketu.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

K tomuto postu pak Britney napsala: "ŽIVOT DÁVÁ... pssss nebojte se, pod sakem jsem měla svá první diamantová tanga... doufám, že jsem nikoho neurazila !!!." Zřejmě si sama byla vědoma, že toho při divokém tancování na sobě skutečně moc nemá.

Zatímco Britney na svoji svatbu nepozvala svoje rodiče a sestru, sešla se na její veselce celá řada prominentních hostů. Kromě Madonny nechyběly Selena Gomez, Paris Hilton, Drew Barrymore a samozřejmě samotná módní návrhářka Donatella Versace, která pro Britney šila svatební šaty.

Britney si zkrátka svoji svatbu opravdu užila se vším všudy, i když před několika týdny na sociálních sítích oznámila, že potratila.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Zřejmě se ale s osmadvacetiletým Asgharim bude pokoušet o dítě znovu. Přestože má Britney dva syny s Kevinem Federlinem, se svým novým manželem by pochopitelně chtěla mít alespoň jedno společné dítě.

Spears a Asghari se potkali před koncem roku 2016 při natáčení videoklipu k její písni Slumber Party. Hned v lednu 2017 se svým vztahem pochlubili veřejnosti a fanouškům a v roce 2021 se zasnoubili. Na svatbu totiž museli čekat, dokud se Britney nezbaví mnohaletého opatrovnictví svého otce.

Autorský článek, další zdroj: Instagram, New York Post - Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod