Cher a Versace se dali dohromady a výsledkem jsou zajímavé módní kousky

 Celebrity 
12. června 2022 19:06 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Výsledkem je limitovaná kolekce Chersace Depositphotos
Zpěvačka Cher nezahálí ani ve svých šestasedmdesáti letech. Pořád si udržuje skvělou figuru a díky řadě plastických operací, které v minulosti podstoupila, má stále vyhlazený obličej. Takže klidně mohla prezentovat módní kousky, které dala dohromady se značkou Versace.

Cher a Donatella Versace se kamarádí už dlouhá desetiletí, takže toto spojení není vlastně nijak překvapivé. Navíc módní tvůrci si již z tradičního Měsíce hrdosti LGBTQ komunity rádi všímají už řadu let. A tentokrát Cher společně s módním domem Versace navrhla limitovanou kolekci se skvělým názvem Chersace.

K dispozici jsou v této limitované edici základní kousky jako trička, čepice nebo dokonce ponožky a pak taky jedna velmi exkluzivní položka. Tou je diamantové tričko Chersace s vlastnoručními podpisy Cher i Donatelly. Za takový kousek se ale řádně platí, a to přes 3 tisíce dolarů. Dost možná to ale jednou bude velký sběratelský kousek.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Cher (@cher)

"Donatella a já jsme přátelé po celý život," uvedla Cher ve své tiskové zprávě. "Přišlo mi správné, že naše úplně první spolupráce byla o LGBTQ Pride a oslavě komunity, která pro nás obě tolik znamená."

Ostatně není žádným tajemstvím, že sama Cher je už dlouhá desetiletí doslova ikonou LGBTQ komunity. Jak se to stalo, dost možná ani ona sama neví, nicméně její osobní náklonnost k této komunitě sahá až do jejího dětství. "Jednoho dne jsem se vrátila domů a v obývacím pokoji byli dva gay muži s mojí mámou a tetou. Upravovali si vlasy a povídali si a já si říkala: proč jsme nikdy neměli kolem sebe takové lidi? Protože tihle kluci jsou nejlepší,“ zavzpomínala v roce 2020 v rozhovoru pro CNN. "To byl můj vstup do gay světa,"

Nakonec se do problematiky LGBTQ musela Cher ponořit i jako matka. V roce 2008 její syn Chaz Bono prohlásil, že se chce stát ženou. Následně podstoupil potřebné operace a v květnu 2010 se stal oficiálně ženou. Sama Cher tehdy přiznala, že to pro ni nebylo vůbec jednoduché.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Cher (@cher)

Dnes je ale už vše jinak a Cher aktivně podporuje řadu LGBTQ aktivit. I limitovaná kolekce, kterou stvořila společně s módním domem Versace neslouží tomu, aby na tom někdo vydělával. Část výtěžku z prodeje módních kousků bude poskytnuta charitativní organizaci, která podporuje genderově různorodé děti.

Autorský článek, další zdroj: CNN

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008