Zamilovaná, přesto nešťastná. Olivia Wilde ukázala svoje děti, o jejichž opatrovnictví teď musí bojovat

 Celebrity 
08. června 2022 13:58 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Olivia Wilde má mladého milence, o děti ale bude muset bojovat Depositphotos
Herečka Olivia Wilde o svém soukromí moc nemluví, ale i přestože je zrovna velmi zamilovaná, neprožívá zrovna šťastné období. S expartnerem Jasonem Sudeikisem totiž bojuje o jejich dvě děti.

Osmatřicetiletá Olivia na svém instragramovém účtu ukázala před časem šťastnou fotku, na které je se svými dvěma dětmi. Nedávno ještě zveřejnila post, ve kterém napsala: "Vím, že je to teď těžké a někdy si připadáte jako jedno obrovské selhání.“ Z toho je jasné, že boj o děti s expartnerem Olivii dělá starosti a herečka také následně svůj post smazala. Možná se lekla, že by se její vzkaz dal chápat tak, že sebe sama označuje za špatnou matku.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Olivia Wilde (@oliviawilde)

Oblíbená herečka si sotva před několika týdny prošla doslova veřejným peklem. Když zrovna představovala na oblíbeném CinemaConu svůj nový film, přišel za ní přímo na pódium úředník, který ji předal  zalepenou obálku. Olivia vůbec neměla tušení, o co jde. Když na pódiu obálku otevřela, uviděla soudní dokumenty, které jí zaslal její bývalý snoubenec Jason Sudeikis. Ten v dokumentech žádá o opatrovnictví jejich dvou dětí - osmiletého Otise a pětileté Daisy.

Vše se odehrálo před zraky veřejnosti, nicméně tuto velmi nepříjemnou událost Olivia Wilde s kamennou tváří ustála. Veřejnost se také okamžitě postavila na její stranu a vliv veřejného mínění nakonec samotného Sudeikise přiměl k omluvě s tvrzením, že nic takového neměl v plánu a soudní úředník dokumenty předal necitlivým způsobem.

Vzahy mezi Olivií a Sudeikisem jsou doslova na bodě mrazu od chvíle, kdy se v listopadu roku 2020 náhle rozešli. Sotva dva měsíce po rozchodu se totiž už Olivia začala na veřejnosti objevovat se svojí novou láskou, o deset let mladším zpěvákem Harrym Stylesem. Sudeikise tato skutečnost doslova rozložila.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Wilde about Styles (@wilde_about_styles)

Je totiž pravděpodobné, že Olivia měla románek se Stylesem už nějakou dobu, přestože se Sudeikisem byla roky zasnoubená. Ten nesl těžce nejen rozchod, ale i samotnou nevěru, i když tato informace se nikdy oficiálně nepotvrdila. O rok později sám Sudeikis v poněkud emocionálním rozhovoru pro časopis GQ přiznal, že musí počkat a třeba za rok pochopí, proč se to stalo. "A pak se postupně tato kapitola z mého života začne stávat pouhým odstavcem, slovem a nakonec nějakou čmáranicí." Tato jeho vyjádření dávají tušit, jak špatně se Sudeikis po rozchodu cítil a zjevně stále cítí.  Boj o opatrovnictví jejich dětí začíná téměř dva roky po ukončení vztahu.

Autorský článek, další zdroj: New York Post - Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008