Meghan Markle a princ Harry oslavili čtvrté výročí svatby. Nečekejte ale luxusní dary, dávají si vlastnoručně vyrobené dárky

 Celebrity 
24. května 2022 10:17 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Předpovídali jim rychlý rozchod, oni jsou ale stále romanticky zamilovaní Depositphotos
Meghan Markle a princ Harry jsou svoji už celé čtyři roky. Za tu dobu se stihli rozloučit s královskou rodinou, odstěhovat se do Ameriky a svoji ostře sledovanou rodinu rozšířit o dva potomky.

Jejich svatbu v roce 2018 doprovázela božská hudba George Friderica Händela a na tento okamžik Meghan vzpomíná dodnes. "Byla to vlastně úplně Harryho volba a myslím, že je to opravdu krásný kousek," prozradila Meghan. "Dokážu si vybavit celou svoji cestu svatební uličkou a slyším tu hudbu. Je to pro nás opravdu tak výjimečné a myslím, že je to jedna z věcí, které si budeme navždy cenit."

Čtyřicetiletá Meghan a o tři roky mladší Harry si výročí své svatby připomínají každý rok a mají pro tuto příležitost vlastní sentimentální rituál. Dávají si totiž vlastnoručně vyrobené dárky. Například při prvním výročí si vybrali tzv. papírové téma. Meghan pro Harryho sepsala svoji svatební řeč a nechala mu ji zarámovat.

Když slavili druhé výročí, byla tématem bavlna. Takže kdo by čekal nějaké drahé šperky a luxusní hodinky, je na omylu. Tento prominentní pár je zjevně velmi romantický a na výročí si vyměňuje romantické a velmi osobní dárky.

Za čtyři roky od své (celým světem sledované) svatby tento pár potkalo opravdu hodně věcí. Drobnohled médií a především pak chlad ze strany královské rodiny Meghan nevydržela. Manželé se nakonec rozhodli vzdát svých královských titulů i povinností a přestěhoval se do Spojených států. Meghan pak upoutala svým třaskavým rozhovorem, který poskytla moderátorce Oprah Winfrey.

Prominentní pár po odchodu do USA musel také řešit otázku financování vlastního života a uzavřel několik velmi lukrativních mediálních smluv, například s Netflixem. Nyní Meghan a Harry žijí v kalifornském Montecitu a jsou už dvojnásobnými rodiči.

Jejich syn Archie oslavil začátkem května svoje třetí narozeniny a dcera Lilibet bude 4. června slavit svoje první. Vazby s královskou rodinou jsou ale pro Meghan a Harryho nadále křehké. Sice se zúčastní oslav 70. výročí královny Alžběty na britském trůnu, ale na balkóně Kensingtonského paláce se s královskou rodinou objevit nesmí.

Autorský článek, další zdroj: People.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008