Bývalá manželka Toma Cruise je zase zamilovaná. Katie Holmes má dalšího přítele tmavé pleti

 Celebrity 
02. května 2022 12:27 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Katie Holmes je zase zamilovaná Depositphotos
Navíc zřejmě nejde o nic nového, není to žádný románek na několik týdnů. I když je Wooten o rovných deset let mladší, bývalá manželka Toma Cruise ho totiž už představila svojí matce.

Není tedy jasné, jak dlouho Katie Holmes s mladým hudebníkem randí. Pravdou ale je, že i svůj vztah s Jamie Foxxem po rozvodu s Cruisem velmi dlouho tajila. A svoje soukromí si hlídá i nadále.

Kdo je Bobby Wooten

V našich zeměpisných šířkách bude Wooten známý jen hrstce hudebních fajnšmekrů. Wooten je skladatel nominovaný na Grammy, který se mimo jiné prosadil jako vysoce energický baskytarista ve skladbě Davida Byrnea  American Utopia. Často ale nahrává a koncertuje s celou řadou slavných umělců, píše New York Post.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený bobby wooten iii (@bobbywooten3)

Pro Katie Holmes jde už o třetí vztah od rozvodu s Cruisem v roce 2012, se kterým má už šestnáctiletou dceru Suri. Po rozvodu začala tajně randit s hercem Jamiem Foxxem, se kterým jí to vydrželo šest let.

V roce 2020 se potkala v restauraci jeho rodiny se šéfkuchařem Emiliem Vitolem a rychle přeskočila jiskra. Jenomže romance vydržela jen osm měsíců a pár se rozešel v květnu loňského roku. Vztah s Wootenem je tedy pro Katie první od té doby. I když je otázkou, jak dlouho uznávaného hudebníka Katie veřejnosti vlastně tajila.

Zdroj: New York Post - Page Six, Daily Mail

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008