Národem milovaná Zagorka zrušila další vystoupení, fanoušci jsou smutní

 Celebrity 
28. dubna 2022 08:59 / René Černý
  4
📷
6 fotografií v galerii
Hana Zagorová zrušila další ze svých velkých vystoupení Se svolením managementu H. Zagorové
Hana Zagorová, která už několik měsíců bojuje se zdravotními komplikacemi, opět rozesmutnila své fanoušky. Oznámila zrušení dalšího vystoupení, na které se těšili. Místo ní zazpívá její neméně slavná kolegyně.

Národem milovaná Zagorka nevystoupí v květnu na Konopišti, na tradičním velkém koncertu rádia Blaník 

"Smutná zpráva pro všechny včetně nás, kdo jsme se těšili na Hanu Zagorovou na narozeninovém koncertě na Konopišti. Moc nás mrzí, že Hanka musela kvůli stále přetrvávajícím zdravotním problémům svou účast zrušit, přejeme jí pevné zdraví," uvedli zástupci rozhlasové stanice.

Místo ní zazpívá na komponovaném koncertu další česká popová hvězda, zpěvačka Marie Rottrová. Na Haničku písničku se ale všichni těšili. V dobách před covidem, kdy se akce pro tisíce diváků na Konopišti konaly, byla Zagorová vždy na pódiu a sklízela obrovské ovace. 

Lékaři Zagorové už před časem doporučili, aby odložila návrat na pódia kvůli bolestem zad v důsledku prasklých obratlů. Stalo se jí to po kolapsu souvisejícím s onemocněním covid 19. Desítky let se léčí i s poruchou krvetvorby. Musí na sebe být opatrná a nevystavovat se přílišným davům.

S manželem, operním pěvcem Štefanem Margitou zrušili před nedávnem i původně dlouho očekávané tour Konečně společně, jehož součástí měl být i megakoncert v pražské vysočanské aréně. Nejisté je nyní i další vystoupení v této obří hale - na červnových vzpomínkových koncertech na počest Karla Gotta, ačkoliv zatím figuruje na zveřejněném seznamu účinkujících. 

Zdroj: Autorský článek.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod