Lucie Bílá září štěstím. V šestapadesáti vypadá neskutečně

 Celebrity 
12. dubna 2022 15:35 / René Černý
  2
📷
9 fotografií v galerii
Lucie Bílá má stále pocit, že má okolo sebe anděly  Se svolením L. Bílé
Kdo by to do ní ještě před pár lety řekl? Dnes je Lucie Bílá šťastná, spokojená a zdá se, že i vyrovnaná. Před pár dny oslavila 56. narozeniny a jak sama říká, je šťastná a má důvod. A není to jen to, že ve svém divadle uvedla nový muzikál Láska je láska.

Zaplněné divadlo Lucie Bílé a zpěvačka osobně vystupuje hodinu a půl na jevišti. Takový je muzikál, který dala dohromady se svým týmem.. Kdo by ale čekal výjevy ze známého hudebního klipu ze začátku 90. let, hodně by se spletl. Je to lidský příběh, který propojuje současnost a minulost a Lucie je v něm coby částečná vypravěčka.

"Já jsem spokojená a je mi dobře. S těmahle lidma, v tomhle divadle. Mám tu jen ty, s kterými je mi dobře a s nimiž chci spolupracovat," svěřila se inStory.cz Lucie Bílá, která má dnes večer v pražské Lucerně svůj narozeninový koncert. 

Ten byl sice kvůli covidu několikrát přeložen, ale do posledního místečka je téměř vyprodaný. "Pozvala jsem taky pár kamarádů a přátel a pořádně si to užijeme," těšila se už na narozeninové oslavě Bílá, která kromě kytice růží a dalších dárků dostala od cukráře Josefa Maršálka třípatrový dort. 

"Nejsem zrovna na sladké, ale v tomto případě udělám výjimku a ráda se zakousnu," usmívala se Lucie, které po boku nechyběl její partner Radek. Sama o něm hovoří jako o "svém muži", ač oficiálně sezdaní nejsou. Na otázky, zda náhodou přeci jen nebude svatba, odpovídá vyhýbavě. "A co tam máte dál?," směje se na celé kolo a provází svým divadlem.

Největším štěstím je pro Lucii nejenom její partner Radek, ale také další muž jejího života. Tím není nikdo jiný než její už dospělý syn Filip. Prý se v životě neztratí, a i když pořádně vyrostl, pro zpěvačku je pořád tím "Filípkem". 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila)

 

"Dalším a zásadním mužem mého života je můj tatínek. Když jsem začínala svou pěveckou kariéru, sice si vždycky dělal legraci, že kdybych zpívala do vařící vody, tak je z toho hovězí polívka, ale dnes je rád, že dělám to, co dělám, a že je to smyslem mého života," prozradila Bílá. 

"Mám stále pocit, že mám kolem sebe anděly. Jsou to všichni, kteří mě obklopují, pomáhají mi, naplňují mě štěstím a důvodem mít radost, když jim můžu být co platná."

Díky své charitativní činnosti, kdy dělá z korálků andělíčky, růžence a další přívěšky, pomohla už řadě handicapovaných lidí a organizacím. Kdysi háčkovala srdíčka, teď poslední roky navléká korálky a další komponenty. 

"Mám to všude - doma, na chalupě, v autě a jak mám chviličku, okamžitě něco dělám. Neumím vydržet jen tak nečinně. Pořád musím něco dělat, ale když na to přijde, umím i odpočívat. Pokud na lidi působím, že jsem šťastná a spokojená, tak pak je to asi proto, že to tak je," podotkla Lucie Bílá.

Kromě divadla, provozuje v rodných Otvovicích ještě kulturní dům a restauraci, Teď má v plánu rozšířit to o malé centrum služeb. Chce zkrátka, aby obec, kterou miluje a považuje za svůj domov, žila, což se jí i díky ní samotné, daří. 

Zdroj: Autorský článek.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod