Krásná Kelly Taylorová ze seriálu Beverly Hills 90210 oslavila padesátiny. Jak vypadá a co dnes dělá její představitelka?

 Celebrity 
07. dubna 2022 08:36 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jennie Garth si k mladšímu vzhledu dopomáhá plastikami a botoxem Depositphotos
Tahle krásná, trochu hloupá a možná maličko namyšlená blondýnka, která to neměla s láskou vůbec jednoduché, není nikdo jiný, než slavná Kelly Taylorová v seriálu Beverly Hills 90210. V životě herečka Jennie Garth tak trochu kopíruje vztahové turbulence seriálové blondýnky Kelly.

Herečka má za sebou zatím dvě nevydařená manželství a na jednom pracuje. Poprvé se vdala za Daniela Clarka, manželství však vydrželo jen dva roky. Později ztroskotalo také její druhé manželství s hercem Peterem Facinellim, s nímž má tři dcery. Sňatek uzavřeli po pětiletém vztahu, manželství se jim nakonec rozpadlo po jedenácti letech.

Jejím třetím manželem se stal herec Dave Abrams. Avšak už dva roky po svatbě začali žít odděleně a o rok později požádali o rozvod. Za necelý rok přišla další změna, manželé svou žádost o rozvod stáhli a snaží se vztah udržet, informoval o tom deník People.

Půvabná blondýnka Jennie Garthová, která se zapsala do srdcí televizních diváků jako Kelly Taylorová ze seriálu Beverly Hills 90210, oslavila 3. dubna velké životní jubileum. Přestože čas neúprosně běží, je stále krásná a půvabem si ani dnes nijak nezadá se středoškolačkou Kelly. Nemohou za to však geny, ale pomocník botox, který si herečka oblíbila. Za své neuvážené zásahy byla herečka kritizována.

K padesátým narozeninám jí gratulovala i její seriálová kolegyně a životní kamarádka Tori Spellingová, kterou si diváci pamatují jako Donnu Martinovou.

„Dnes jsi krásnější než před 30 lety. Jsi úžasná inspirativní žena. Skvělá máma. Moc tě miluji. Jsi jako moje sestra,“ napsala v příspěvku Tori. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

 

Seriál Beverly Hills 90210 ve své době patřil k nejsledovanějším pořadům. A tak se televize Fox pokusila představitele Brandona, Donny, Brendy a dalších vrátit zpět na obrazovky. Ačkoli první díl měl obrovskou sledovanost, fanoušky scénář i herecké výkony zklamaly. Produkce ale po první sérii oznámila, že žádnou další řadu natáčet nebude.

„Jsme tak hrdí, že jsme se mohli opět všichni potkat ve výjimečné letní události jednoho z nejslavnějších seriálů a obsazení naší televize s fanoušky 90210 napříč celou zemí,“ uvedl tehdy mluvčí televize Fox s tím, že seriál už dále natáčet nebudou.

Jennie Garth nikde více nezazářila a její herecká kariéra více méně vyšuměla. K padesátinám si dnes přeje už jen mír a lásku.

„Přeji si mír a zdraví a laskavost pro celý tento rok,“ napsala k narozeninovému příspěvku a dodala, že všem moc děkuje za přání a cítí se moc šťastná a vděčná.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie (@jenniegarth)

 

Zdroj: dailymail.co.ukidnes.cz, people.com, today.com, Instagram.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008