Tři roky od tragické smrti krále rozkoší Daniela Nekonečného. Jeho bývalá partnerka promluvila

 Celebrity 
31. března 2022 10:03 / René Černý
  0
📷
8 fotografií v galerii
Od smrti Daniela Nekonečného uplynuly už tři roky Se svolením Z. Kardové
Uplynuly neuvěřitelné tři roky od úmrtí zpěváka a baviče, krále rozkoší, jak sám sebe nazýval, Daniela Nekonečného. Chybí v řadách showbyznysu, ale i jeho blízkým. Fanoušci na něj mohou vzpomínat jak na hřbitově v moravských Boskovicích, kde je uložena část jeho ostatků, tak i na hřbitově na pražských Malvazinkách. Teď jeho bývalá partnerka Zuzana Kardová promluvila.

Pražský hrob Daniela Nekonečného, který zemřel na srdeční selhání koncem března v roce 2019, je na stejném hřbitově, kde jsou uloženy ostatky i jeho showbyznysových kolegů – Evy Pilarové a Karla Gotta. Dokonce jsou všechny tři hroby na dohled od sebe.

„Dan je v opravdu dobré společnosti. Odpočívají tu jeho kolegové, které ctil, miloval, s nimiž se potkával, kteří byli pro něj i nějakým vzorem. Zvláště s Evičkou Pilarovou se přátelil řadu let a jednu dobu spolu i hodně vystupovali,“ svěřila se inStory.cz jeho bývalá partnerka Zuzana Kardová, která ale byla stále jeho kamarádkou a nejbližší osobou. Ona i její dcera Tereza.

I když je to smutné, že člověk, který sice působil jako velký excentrik, ale ve skutečnosti byl introvert a velmi hodný a laskavý člověk, odešel předčasně, na druhou stranu bůhví, co by nyní prožíval.

 Myslím, že by Dan dobu covidovou těžko zvládal. Myslíme na něj s Terezou často a říkáme si, co by asi dělal, kdyby nemohl vystupovat a jezdit,“ zamyslela se Zuzana Kardová ve chvíli, kdy byla nad hrobem svého bývalého partnera. „Těším se až tady ty kytičky všechny pokvetou. Určitě na to odněkud shora kouká a líbí se mu to,“ podotkla Kardová.

Ta je na Malvazinkách poměrně často. Chodí vzpomínat jak na hrob svého expartnera, s nímž měli dobrý vztah i poté, co se jako partneři rozešli, tak také jako doprovod Jana Kolomazníka. Vdovec po Evě Pilarové je blízkým kamarádem Zuzany Kardové a její dcery společně pečují i o hrob zpěvačky.

„Já jsem tam obden. Zuzka mi pomáhá se vším, jak jen může a já jsem moc rád, že se to povedlo a Evička i Dan jsou tady vedle sebe a naproti mají parťáka největšího - božského Káju. Je to opravdu dobrá společnost. Je to smutné, že odešli tak brzo, ale bůhví, co by zažívali teď, když byl covid, když jsou ty hrůzy na Ukrajině,“ zamyslel se i Jan Kolomazník. Ten byl své ženě Evě Pilarové obrovskou oporou po desítky let, stejně jako v posledních týdnech a chvílích života.

„Teď to byly dva roky, co Eva odešla. Dan Nekonečný odešel rok před ní. Je to strašně smutné a pořád se s tím člověk nemůže nějak srovnat. Ale život musí jít dál,“ podotkl Jan Kolomazník.

Na Evu Pilarovou, Dana Nekonečného i Karla Gotta vzpomíná on i Zuzana Kardová často. Ať už se sejdou v restauraci u dobrého jídla s přáteli, nebo si pouštějí v autě některé z jejich hitů.

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008