Tohle Veronika Žilková nečekala, manžel Martin Stropnický ji poslal k vodě. Ještě nedávno přitom měla velké plány

 Celebrity 
14. března 2022 16:49 / René Černý
  1
📷
5 fotografií v galerii
Veronika Žilková řeší jedno z nejsložitějších období svého života, rozchod s manželem Se svolením Face To Face
Tohle si Veronika Žilková nepředstavovala ani v nejhorším snu. Loni oslavila kulatiny a nenapadlo ji, že by musela ještě řešit to, co prožívala už dvakrát, a sice rozvod. Přitom vztah s o pět let starším partnerem, manželem Martinem Stropnickým, ještě nedávno vypadal idylicky.

Známá herečka a dnes i amatérská instagramová cvičitelka dostala pořádnou životní ránu. Velvyslanec v Izraeli, herec a bývalý ředitel Vinohradského divadla Martin Stropnický, jí rozchod oznámil prostřednictvím e-mailové pošty. 

Před týdnem spolu s dospívající dcerou Kordulou trávila Žilková se Stropnickým dovolenou v Dubaji. A najednou je všechno jinak.

„Byl to pro mě šok. Po krásných společných Vánocích a dovolené to byla zcela šokující zpráva. Dnešní absurdita: Exministr obrany místo obrany své rodiny v době válečného napětí sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí. Vtip? Ne!," uvedla Veronika Žilková, která se snaží z šoku dostat.

Co skutečně za rozpadem vztahu je, vědí jen oni dva. Přestože herečka před pár týdny i v pořadu Face To Face tvrdila, jak je vše skvělé a že je Martin Stropnický osudový muž jejího života, nakonec je všechno jinak.

"No, já doufám, že už je to poslední chlap v mém životě. A po 18 letech, co jsme spolu, to snad už zůstane. Je to můj osudový chlap a těším se, jestli se to povede a přijede na Velikonoce domů," prozradila Face To Face. 

"Doufám, že spolu zestárneme a budeme se dívat na naše děti a vnoučata a pravnoučata. Máme dohromady opravdu hodně dětí a početnou rodinu."

Zatímco pro ni samotnou je to jako rána mokrým hadrem, její dcera Kordula to prý tak trochu čekala. "Řekla mi, že to byl v té Dubaji tak krásný týden, že má pocit, že se s námi táta loučí. Že to byla rozvodová dovolená," svěřila se Veronika.

Syn Stropnického Matěj, který žije s partnerem, hercem Danem Krejčíkem, na zámku u Sedlčan, kde i momentálně nabídli azyl několika uprchlickým ukrajinským rodinám, to tak trochu čekal. "Už tam pár těch ´rozchodů´ a návratů bylo. Byly to náznaky, že ten vztah prochází nějakou krizí," nechal se slyšet politik a majitel zámku a také herec Matěj Stropnický.

Sama herečka to zhodnotila na závěr jasně: "Cítím zradu. Zradil všechny děti i vnoučata." Kdo by taky necítil, když se 65letý muž rozhodne po letech opustit svou o pět let mladší ženu a nejspíš začít nový život. 

Veronika má to štěstí, že má oporu ve svých dětech a vnoučatech, a taky kamarádech. Své instagramové cvičení nezavrhla ani v těchto těžkých dnech a naopak jí pomáhá se z prvotního šoku a bolesti dostat.

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod