Začíná nový život, i když ji přišel draho. Kelly Clarkson musí manželovi po rozvodu platit miliony

 Celebrity 
10. března 2022 08:48 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Slavná zpěvačka začíná nový život, i když ji přišel draho Depositphotos
O Kelly Clarkson rozhodně nemůže nikdo říct, že je zlatokopka. Po rozvodu totiž bude muset svému ex platit miliony. Něco o tom ví například i herečka Halle Berry, která dopadla velmi podobně.

Kelly Clarkson a hudební manažer Brandon Blackstock se sice rozvedli už v roce 2020, ale až nyní se dohodli na finačním vyrovnání. A Kelly byla v manželství bohužel ta bohatší.

Milionové vyrovnání a výživné

Takové jsou americké zákony. Kelly Clarkson prostě vydělává dost, a tak musí svému exmanželovi zaplatit masivní jednorázovou platbu ve výši něco málo přes 1,3 milionu dolarů a také mu bude platit měsíční výživné ve výši 45 601 dolarů na jejich dvě děti. Pár se dohodl na společné péči a aby Blackstock mohl dětem poskytovat komfort, na který jsou zvyklé, zaplatí to Kelly.

Nutno ovšem dodat, že z takového měsíčního výživného Blackstock pohodlně vyžije. Něco podobného potkalo i herečku Halle Berry, která musí rovněž platit tučné měsíční výživné otci svojí dcery. Ten ani nepotřebuje pracovat, protože z jejích peněz má pohodlný život. A to se Halle Berry několikrát snažila u soudu napadnout.

Zpěvačka Kelly Clarkson navíc svému ex prozatím nechala k dispozici ranč v Montaně, kde bude Blackstock zatím bydlet a kam za ním také budou jejich děti cestovat. A to není zdaleka všechno. Kromě jednorázového odstupného ve výši 1,3 milionu dolarů bude zpěvačka svému bývalému platit tzv. manželskou podporu ve výši 115 000 dolarů měsíčně až do 31. ledna 2024. Manželství, které začalo v roce 2013 ji zkrátka přišlo pěkně draho.

Zdroj: People, Daily Mail.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod