Courteney Cox z Přátel trvalo dlouho, než si uvědomila, jak divně vypadá po zásazích plastických chirurgů, které změnily její tvář

 Celebrity 
22. února 2022 16:41 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Z Courteney Cox se málem stala tzv. kočičí žena Depositphotos
Její sláva je díky kultovnímu seriálu Přátelé už opravdu věčná. Jenomže za tři roky herečka Courteney Cox oslaví šedesátku, navíc má mladšího přítele, a tak se před lety pustila do boje se stárnutím.

Jenomže to se všemi těmi injekcemi a dalšími zásahy do svého obličeje opravdu přehnala. A trvalo jí roky, než si uvědomila, jak divně doopravdy vypadá.

Teď stárne přirozeně

"Uvědomila jsem si, že, sakra, ve skutečnosti vypadám opravdu divně s injekcemi a dělám si na obličeji věci, které bych teď nikdy neudělala,“ rozpovídala se Cox. Nakonec si prý uvědomila, o čem to její přátelé celou tu dobu mluví. Ale stejně, i tak pořád zkouší něco nového, čím by stárnutí pleti trochu zpomalila.

Zatímco se sice vzdala většiny kosmetických procedur, Courteney ráda zkouší nové produkty, protože na sebe stále vyvíjí tlak, aby vypadala dobře. "Jsem produktová děvka. Zkusím cokoliv,“  řekla o sobě otevřeně Cox. A k tomu je šedesátka za dveřmi.

"Je tak těžké to vůbec říct. Nemůžu tomu uvěřit. Na tom, že je mi 60, není nic špatného, prostě tomu nemůžu uvěřit. Čas běží tak rychle. Není pochyb o tom, že jsem pevnější, v životě jsem se toho tolik naučila. Co si užít, co zkusit dělat víc a čeho se vzdát. Cítím se jako mladá. Mám spoustu kamarádů po třicítce a nemyslím na to. Pro mě jsme ve stejném věku," řekla Courteney, která je už roky zasnoubená s hudebníkem Johnnym McDaidem, kterému je 45 let. I kvůli lásce k němu si před lety málem nevratně zničila obličej.

Zdroj: Daily Mail, CNN.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod