Paul Rudd je nejvíc sexy mužem planety roku 2021. Ocenění oblíbeného herce velmi zaskočilo

 Celebrity 
12. listopadu 2021 10:10 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rudd má rád svoji práci, ale ještě raději je se svou rodinou Shutterstock
Herec Paul Rudd byl vyhlášen časopisem People za nejvíc sexy muže roku 2021. A je to paradoxně titul, se kterým se oblíbený herec jen těžko smiřuje.

Dvaapadesátiletý Rudd už toho o sobě slyšel hodně. Například že je laskavý, sebepodceňující, přívětivý nebo pracovitý. Ale sexy? To ho doopravdy šokovalo. "To není falešná pokora. Je tolik lidí, kteří by to měli dostat místo mne," reagoval Rudd.

Co dělá Rudda tak sexy?

Je to právě jeho pokora v kombinaci s jeho nádhernýma zelenýma očima a lehkým příjemným úsměvem, pro který si ho divačky tak zamilovaly. Navzdory svému sexy titulu ale Rudd trvá na tom, že je nejšťastnější doma se svou manželkou Julií, se kterou je už osmnáct let, a jejich dětmi, sedmnáctiletým Jackem a dvanáctiletým Darbym.

"Když o sobě přemýšlím, myslím si o sobě, že jsem manžel a otec, takový jsem já," říká. "Když nepracuji, jsem s rodinou. To se mi líbí nejvíc."

Ale teď, když je oficiálně sexy, Rudd očekává, že se jeho život hodně změní. "Teď doufám, že budu konečně pozván na nějakou z těch sexy večeří s Clooneym a Pittem," zažertoval Rudd. "A myslím, že budu na mnohem více jachtách."

Rudd se během své bohaté kariéry objevil v mnoha epizodách legendárního seriálu Přátelé, známý je také z komedie Blbec k večeři, z filmů Anchorman a také z úspěšného trháku Ant-Man. Jako Ant-Man se objevil také v Kapitánovi Amerika a Avengers. Poté, co se stal nejvíc sexy mužem planety, se ale může určitě těšit na další herecké nabídky a je jen otázkou času, kdy se objeví v nějaké módní reklamě. Dále čtěte: Monacká princezna se po půl roce vrátila k manželovi v jeho tryskáči. Její návrat by mohl ukončit spekulace o problémech páru.

Zdroj: People.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod