Monacká princezna se po půl roce vrátila k manželovi v jeho tryskáči. Její návrat by mohl ukončit spekulace o problémech páru

 Celebrity 
09. listopadu 2021 10:42 / Mirka Malá
  2
📷
2 fotografie v galerii
Princ Albert za svou ženou za celou dobu do Jihoafrické republiky neodletěl Shutterstock
Monacká princezna Charlene je zase doma. Třiačtyřicetiletá Charlene dorazila podle francouzských médií do Francie v pondělí brzy ráno po nočním letu z Durbanu v Jihoafrické republice.

Charlene, která manžela a své dvě děti neviděla od května, přistála v 8:30 místního času, když v Nice vystoupila ze soukromého letadla svého manžela, prince Alberta. Její návrat tak ukončil měsíce trvající spekulace o manželských problémech monackého páru.

Návrat soukromým letem

Návrat měla Charlene snadný. Podle plátku Nice Matin se znovu sešla s manželem princem Albertem a jejich 6letými dvojčaty, princem Jacquesem a princeznou Gabriellou, kteří ji na letiště v Nice přinesli velkou kytici květin. Poté celá rodina nasedla do helikoptéry, která ji přepravila z Nice do Monaka.

Co se ale doopravdy stalo? Princezna byla podle svých slov uvězněna ve své rodné Jihoafrické republice od začátku května kvůli infekci ORL, která si během té doby údajně vyžádala řadu operací. Dlouhé odloučení bylo předmětem mnoha spekulací o krachu manželství. Těm ještě napomáhal fakt, že se princ Albert za svou údajně nemocnou ženou do Jihoafrické republiky nevydal ani sám, ani s dětmi, které jistě toužily svou matku vidět.

Nicméně v rozhovoru před odjezdem na environmentální summit COP26 do Glasgow ve Skotsku se princ Albert svěřil, že pro svou ženu vyšle soukromé letadlo, jakmile ta dostane k cestě povolení od lékařů. Minulý měsíc se ozvala z afrického kontinentu také sama Charlene, která řekla, že se nemůže dočkat, až uvidí své děti. Ovšem nikoliv svého manžela... Dále čtěte: Legenda filmového plátna Brigitte Bardot dostala už šestou pokutu za podněcování k rasové nenávisti.

Zdroj: People.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod