Vdova po Karlu Gottovi chystá zásadní kroky. Fanoušci se mají na co těšit

 Celebrity 
27. února 2020 17:23 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Karel Gott vloni v létě ve své vile v rámci výročí 80. narozenin FB K. Gotta
Ivana Gottová, vdova po Karlu Gottovi, který zemřel loni 1. října po delším boji s rakovinou, chystá zásadní kroky. Mistrovi fanoušci budou jistě nadšení, protože se dočkají toho, na co už čekají řadu měsíců.

Ivana Gottová vydala prohlášení, že na podzim vyjde knižní autobiografie, kterou její manžel připravoval a téměř dokončil před svým skonem. Půjde o zcela unikátní knihu zachycující vzpomínky Karla Gotta na své přátele, profesi, svou rodinu a vše bude doplněno množstvím fotografií. 

„Milí Karlovi příznivci, množí se dotazy, kdy vyjde manželova avizovaná autobiografie. Kniha byla dopsána manželem již na sklonku jeho života. Aktuálně pracujeme na její vizuální podobě, což je v kompetenci agentury Karel Gott Agency," uvedla na facebookovém profilu Karla Gotta, který zachovala právě proto, že ji o to prosily tisíce fanoušků jejího manžela. 

Kromě knihy by měl světlo světa spatřit i unikátní filmový dokument, který točila režisérka Olga Špátová s manželem, kameramanem Janem Malířem nejen za života Mistra, ale i po jeho skonu. Chybět nebudou ani záběry z pohřbu. Půjde opět o unikátní nahlédnutí do života asi nejslavnějšího českého a evropského zpěváka, o němž se sice ví mnoho, ale jsou i věci, které Karel Gott, jeho žena i další respondenti prozradí poprvé. 

Už nyní je jasné, že se jak kniha, tak i dokument stanou naprostým hitem. Kdy se film objeví v kinech a následně v televizi zatím nikdo neuvedl. Lze předpokládat, že by to mohlo jít ruku v ruce s knihou, tedy na podzim. A to přesto, že dokument měl jít ven na jaře.

Nicméně i tento rok bude patřit památce na slavného zpěváka. 15. a 16. prosince se v O2 areně uskuteční dva obří vzpomínkové koncerty, na nichž vystoupí řada jeho kolegů a kamarádů. Po vstupenkách na obě vystoupení se doslova jen zaprášilo. 

Ivana Gottová se nyní zájmu médií spíše vyhýbá a chrání od něj i své dvě dcery. Je to logické, jelikož je to stále ještě moc brzy od odchodu jejího manžela, o kterého se zvláště poslední roky a měsíce jeho života obětavě starala. Sám Gott několikrát prohlásil, že "nebýt Ivanky, už bych tu dávno nebyl". 

Denně chodí k jeho hrobu na pražských Malvazinkách desítky lidí. Každý týden musí najatá služba uklízet vyhořelé svíčky, zvadlé květiny, případné další předměty. Jinak by na místě nebylo k hnutí. Nicméně právě toto místo se pro jeho fanoušky stalo jakousi mekkou, kde Mistrovi vzdávají hold.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod