Legendární český hudebník a zpěvák oznámil konec kariéry, fanoušci jsou v šoku

 Celebrity 
01. dubna 2021 14:21 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Vladimír Mišík oznámil konec své hudební a pěvecké kariéry Se souhlasem Vl. Mišíka
Legendární český hudebník, zakládající člen skupin The Matadors, Blue Effect a zakladatel rockové skupiny Etc, šokoval fanoušky! Vladimír Mišík oznámil konec své kariéry. Důvody jsou zdravotní. Všichni si tajně přejí, aby byla situace jen přechodná.

"Již delší dobu posmutněle přemýšlím o chvíli, kdy se budu muset pod tlakem svých zdravotních problémů rozhodnout, jak dál. Taková chvíle nastala paradoxně v těchto dnech, kdy se stejně koncertovat nesmí. Omlouvám se, i přes zvyšující se dávky léků jsem dlouhodobě zkoušel pokračovat v koncertování, ale už opravdu nemohu. Neradostně přiznávám, že jsem donucen ukončit koncertní činnost," vzkázal Vladimír Mišík svým fanouškům s tím, že se mu přidala i další zdravotní indispozice.

"Poslední průšvih je bolestivé onemocnění levé ruky artrózou, a tak s povzdechem ukládám svého akustického Gibsona do futrálu...," dodal Mišík.

Ten už před několika týdny avizoval, že to s jeho zdravím nevypadá dobře, a proto stojí před zásadním rozhodnutím. Někteří to brali jako možnou depresi ze současného covidového stavu. Jenomže umělec má letité problémy s dýcháním, a protože se situace komplikuje, rozhodl se, že kariéru ukončí.

Jeho syn Adam Mišík před pár dny skončil také v nemocnici. Šlo nejspíš o dočasnou orbnu lícního nervu, protože mu ztuhla tvář. Sám řekl, že bude v pořádku, jen podstupuje nějaké testy a pak se bude léčit doma.

Současná doba nepřeje ani fyzické stránce, ani psychice. Snad alespoň Adam Mišík bude brzy v pořádku a až to restrikce dovolí, uvidíme ho na jevištích.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008